Kommande

Almvägen 2B

Barkarby, Järfälla kommun Se på karta

7 450 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
113 m²
Biarea
140 m²
Tomtarea
946 m²
Byggår
1979
Driftkostnad
26 000 kr/år
Kommande

På Almvägen 2B hittar ni ett alldeles utmärkt hem för familjen i ett lugnt och barnvänligt område. En stor, mysig villa med fin, plan tomt och promenadavstånd till både förskolor och skolor samt närhet till såväl service som kommunikationer.

Hela härligheten börjar i den välkomnande och rymliga hallen med gott om plats för avhängning samt förvaring av hela familjens arsenal av kläder, skor och prylar. Tar ni sedan några steg inåt så öppnar bostaden upp sig fullständigt i ett vardagsrum som torde vara alla storfamiljers dröm; ljus och rymd i överflöd, och tack vare den direkta anslutningen till matplatsen samt köket, som gjort för stora och trevliga samkväm. Det är även i köket ni finner utgången till bostadens stora, härliga uteplats som leder er vidare till en plan och mysig tomt, perfekt för barn med mycket spring i benen.
Chansen är god att ni blir kvar i husets nav en bra stund, innan det är dags att vandra vidare och sparka igång den stora diskussionen: vem får vilket utav de tre uppradade sovrummen, och vem som följdaktigen får närmast till familjens stora badrum.
När ni känner er redo så tar ni trappan ned för att mötas av ett rymligt, mysigt vardagsrum med anslutande yta perfekt för hemmakontoret. Vidare gör villan vad den kan för att charma er med en öppen spis för mysiga höstkvällar, en relaxdel med bastu, en rymlig och praktisk tvättstuga samt ett stort hobbyrum med egen ingång. Och som om det inte vore nog här så finner ni även en gästtoalett samt ett förråd med matkällare.

Har ni väntat på det här länge, har ni gjort helt rätt. Och har ni precis börjat leta, har ni världens tur. Villan med den mysiga, plana tomten, med plats för ett extravagant vardagsliv.

Endast några minuters bilfärd bort finner ni IKEA, Stockholm Quality Outlet samt E18 som snabbt tar er in till Stockholm City.

Vi ser fram emot att ses på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Järfälla

Kontakta mäklaren

Camilla Lindqvist

Mäklarringen Järfälla
Mäklare Camilla Lindqvist, Mäklarringen Järfälla
0723-11 44 33

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.