Bärnstensvägen 18

Bärnstensvägen, Vellinge Karta & restider

VillaVilla

Stämningen är rofylld när man strosar längs havet en solig eftermiddag. Rofyllda förhoppningar när man blickar ut mot den kristallblåa horisonten. Välbefinnandet dröjer sig kvar- nej, det går helt enkelt inte att stressa upp sig- när man går den lilla biten genom den ljusa skogsdungen mot huset. Huset ligger på hörntomten intill ett skyddat naturområde som sträcker sig fram till havet, som inte får bebyggas. Läget kunde med andra ord knappast vara bättre. Bärnstensvägen är en lugn gata, med ett rejält avstånd från den "stora vägen".

Bärnstenens hus som lämpar sig väl för sällskapsmänniskor. Barn, barnbarn och goda vänner kan med fördel läggas i ovanvåningens två rejäla rum, lite för sig. Och är ett rum stort nog för ett biljardbord och det ser litet ut -ja, då är det ett riktigt stort rum! Och låt oss inte glömma Spa-avdelningen. Bastu, dusch och utgång till trädäck där man enkelt skulle kunna ha en badtunn eller en mindre pool. Och bastun är härlig efter ett kyligt kvällsdopp i havet i december!
Dessutom den lilla gäststugan på tomten. På baksidan ligger den "hemliga" uteplatsen med sitt trädäck. Som en liten medelhavsbakgård, fridfull och privat.
Altanen är som ett klassiskt uterum under tak, och är en bra plats för sommarfesterna. En plats där man kan sitta och njuta av trädgården och lyssna till havets dyningar innan man tar stigen genom skogen till stranden för antingen kvälls- eller morgondoppet. Antagligen både och.

Mil efter mil av sandstränder och ljunghedar. Golfbanor av högsta klass. Malmö, Köpenhamn och kontinenten inom räckhåll. Nära till bra infrastruktur och service i Skanör-Falsterbo. Unika friluftsupplevelser. Om kvällen styrs kanske kosan mot Skanörs krogar, när ork och lust att stå vid kastrullerna försvunnit all världens väg. Sommartid fylls trakten på med sommarcaféer och en tillströmning av besökare som kommer för att njuta av kustlivet. Besökare och by-bor som förtrollat ser på när solen går ned längst den glittrande horisonten. Här får livet ta sin tid.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
193 m²
Biarea
44 m²
Tomtarea
1 187 m² tomt
Antal rum
6 rum
Byggår
1965
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Bärnstensvägen 18 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
6 000 000 kr

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

16 510
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 124 dagar sedan, den 25 maj 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips