Kaprifolgatan 35

Bårslöv, Helsingborgs kommun Se på karta

3 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
158 m²
Tomtarea
480 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1981
Energiklass
D
Driftkostnad
32 000 kr/år

I populära Bårslöv finner vi detta välplanerade boende på familjevänlig återvändsgata. Området är ombonat av grönska, trevliga lekplatser, idrottsaktiviteter, förskolor och skola 1-9. Här njuter såväl barnfamiljen som paret av ett tryggt bostadsområde beläget med bred service nära till hands.

Huset fördelar sina 158 kvadratmeter på två plan om totalt sju rum. Entréplan bjuder på rejält vardagsrum, stilrent och arbetsvänligt kök med groventré i anslutning, ett rymligt sovrum samt ett helkaklat badrum. En trappa upp i huset finner vi ytterligare två sovrum, ett helkaklat badrum samt ett allrum. Här finns goda möjligheter att dela av och skapa fler rum. Nuvarande ägare har utfört en del renoveringar, dock kvarstår en del renoveringsbehov. Här finns goda möjligheter att skapa ett hem efter behov och tycke.

Huset ligger beläget på härlig tomt med minimal insyn och på lugn återvändsgata. I närheten finns tillhörande garage och på tomten finns förrådsutrymme. Trädgården är insynsskyddad och lättskött med goda ytor för socialt möblemang. Sammantaget en inbjudande oas som dessutom är lätt att sköta.

Här bor man i ett populärt bostadsområde med varierande villatyper. I Bårslöv finner man flertalet förskolor, skola 1-9, diverse aktiviteter och goda kommunikationer. Med bil når du Helsingborg centrum inom 15 minuter, vilket skapar praktiska möjligheter för barnfamiljen som vill ha nära till vardagens behov.

Välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Helsingborg

Kontakta mäklaren

Omar Akkache

SkandiaMäklarna Helsingborg
Mäklare Omar Akkache, SkandiaMäklarna Helsingborg
0733867474

Visningstider

  • 6
    jul
    Ons 6 jul kl. 17:00
    Välkommen på visning, anmälan krävs. Bokning görs på annonssidan, tryck på "boka visning".
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.