Björkhagsgatan 13

Bengtsfors, Bengtsfors kommun Se på karta

1 485 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
125 m²
Biarea
124 m²
Tomtarea
2 147 m²
Byggår
1970
Energiklass
D
Driftkostnad
43 862 kr/år

En mycket tilltalande enplansvilla med delvis källare!

Här välkomnas man direkt av en ombonad och smakfull känsla som genomsyrar hela villan! En välplanerad planlösning fördelat på 6 rok, varav 4 sovrum. Här erbjuds bl.a. ett luftigt och modernt kök med matplats samt stort glasparti mot trädgården. Ett gediget vardagsrum med parkettgolv, plats för flera sällskapsytor och öppen spis. Både från vardagsrummet och matplatsen nås den större altanen med avskilt samt soligt läge. På entréplan finns även ett nyrenoverat badrum och en gästtoalett. Praktisk tvättstuga med utgång till ett vidbyggt garaget om ca 25 kvm. Källarplan bjuder på flera förrådsmöjligheter, en gillestuga med öppen spis och ett hobby/arbetsrum. Även härifrån finns en utgång till trädgården. Uppvärmning via bergvärmepump.

Huset omges av en trivsam trädgårdstomt med stort trädgårdsland, bärbuskar och flera äppelträd i olika sorter. Sjöbevattning finns.

Området är populärt! Här bor du med närhet till sjö, natur och inom promenadavstånd till Bengtsfors samhälle. Detta är ett utmärkt boende för barnfamiljer. I närheten finns Björkåsens förskola och Krutkällans badplats.

Bengtsfors samhälle har mycket att erbjuda. Här finns förskolor, grundskola, gymnasium samt butiker, konsthall, restauranger och banker. I sjön Lelång hittar man badplatser och gästhamn. Sevärdheter på orten är friluftsmuséet Gammelgården, halmmuséet Halmens Hus samt bronsåldershällristningarna i Högsbyn. På hösten anordnas den årliga Bonnamarknaden där lokalproducerade varor köps och säljs. Sammanlagt har Bengtsfors kommun 399 sjöar och här anordnas årligen Dalslands kanotmaraton som ingår i den så kallade Dalslandsklassikern med ytterligare löpning och cykling.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors

Kontakta mäklaren

Elisabeth Jansson

Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
Mäklare Elisabeth Jansson, Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
0764921030