Bygdegårdsvägen 5

Bergshamna, Norrtälje kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
100 m²
Biarea
55 m²
Tomtarea
769 m²
Byggår
1989
Driftkostnad
55 319 kr/år

Välkommen till en villa i centrala Bergshamra.
I ett barnvänligt område hitta ni denna 1,5 plansvilla med inrett garage som sin egen lägenhet. Huset har en BOA på 100 m2 men nyttjas som 155 m2 genom det inredda garaget.
Vinden är biarea där det finns flera utrymmen för sovplats och förvaring.

Ni erbjuds hela 4 sovrum, kök, stort vardagsrum, 2 badrum samt en wc, tvättstuga, allrum i omgjorda garaget.
Det större sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och garderober, 2 av sovrummen är snarlik storlek där den ena används som kontor, Sista sovrummet är belägen i det omgjorda garaget.
Köket är helt nyrenoverat med härlig belysning i skåpen och i övrigt väldigt modern standard. Vardagsrummet är rymligt med utgång till baksidans altan. Braskaminen förgyller mysfaktorn och uppvärmningen.
Som en del i gamla garaget så är det en tvättstuga och i anslutning ett stort badrum där man får lite känsla av att vara utomlands av våtrumsmattan på väggen och med ett stort badkar.

I Bergshamra finns välsorterad mataffär som är apoteks- post- och systembolagsombud, vårdcentral och byggvaruhus. Här finns också dagis och grundskola åk 1-9.
Kortare gångavstånd till pendlarbussar både mot Stockholm och Norrtälje. Till Norrtälje tar det ca 15 min med bil och Stockholm tar det max en timme.

Varmt välkomna på visning.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje

Kontakta mäklaren

Tommy Beijer

Mäklarhuset Norrtälje
Mäklare Tommy Beijer, Mäklarhuset Norrtälje
0705761315
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas