Hasselgatan 8

Bestorp, Falköpings kommun Se på karta

2 700 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
119 m²
Biarea
152 m²
Tomtarea
739 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1974
Driftkostnad
33 052 kr/år
Antal besök
1 929
Dagar på Hemnet
7

Fint beläget på lugn återvändsgata nås detta välskötta tegelhus som endast haft en ägare. På Hasselgatan 8 bor du både naturnära och med härlig utsikt både mot Falköpings slalombacke och ut över stan. Här finner du en gedigen villa med mycket generösa ytor och garage i samma huskropp. Rymlig och tilltalande planlösning med en totalyta om 271 kvm. Invändigt väntar bland annat entréplan med öppen planlösning mellan vardagsrum och matplats, kök, tre sovrum och stort badrum med dubbla handfat. Källarplan med bl a gillestuga, eldstad, badrum, hobbyrum, tvättavdelning. På baksidan finns stenlagd uteplats som omges av härlig grönska. Välhållen trädgård om 739 kvm med många fina växter. Fiber finns installerat i fastigheten.

Huset har ett naturnära, högt och vackert läge med närhet till förskola, skola, vackra grönområden och friluftsområden. Området är optimalt för den som uppskattar att ha slalombacken ett stenkast från huset och Mösseberg motionscentral en promenad bort. 

Vi anpassar våra visningar efter rådande omständigheter och de restriktioner som gäller samt era önskemål. Önskar ni komma själva så prata med oss.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Falköping

Kontakta mäklaren

Åsa Sterner

Fastighetsbyrån Falköping
Mäklare Åsa Sterner, Fastighetsbyrån Falköping
0703-65 18 74

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.