Ektorpsvägen 7A

Bjällersta, Eskilstuna Se på karta

4 350 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
150,7 m²
Tomtarea
427 m²

Här kommer att uppföras en modern villa med påkostade ytskikt och smakfull design. Snygg modern exteriör med bland annat lärkfasad, låglutande papptak, stora svensktillverkade fönsterpartier med aluminiumbeklädda 3-glasisolerrutor, generös takhöjd om 3m i bottenplan och ett trivsamt läge i området.
Villan kommer att ha en exklusiv lärkfasad, platta på mark med vattenburen golvvärme i båda våningsplan. Ett påkostat Ballingslöv kök med köksö intill arbetsdelen, granitskivor, moderna vitvaror samt en stor matplats i anslutning till rummets breda fönsterpartier. Se vitvaruspecifikation för kök och tvättstuga nedan. Här erbjuds även möjligheten att påverka materialval såsom luckor, bänkskivor och vitvaror då köpare kommer kunna få designa köket tillsammans med en köksplanerare från Ballingslöv.
Hemmet erbjuder ett vardagsrum på entréplanet samt ett allrum på övre planet. Båda rymliga, med stora fönsterpartier.
Vidare kommer de sociala ytorna stå i fokus då en öppen planlösning mot matplats och kök kommer att bidra till en härlig umgängesdel för familjen. I entréplanet erbjuds generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Vidare finns hör ett stort sovrum. Tvättstuga omfattar tvättmaskin och torktumlare samt groventré i anslutning till uppfart. Denna optimalt planerade bostaden erbjuder 150,7kvm kvm BOA och inrymmer även en fin social yta med det rymliga allrum på övre planet, även här utrustat med stora fönster enhetligt med vardagsrum på entrévåning. I hemmet kommer det erbjudas två helkaklade badrum (med möjlighet att välja kakel och klinker) samt totalt fyra sovrum varav tre finns på övre plan.
Bostaden kommer att präglas av genomgående ljusa ytskikt med vita (valbar färg) slätmålade väggar samt behandlat betonggolv på nedre planet och högkvalitativ oljad ek-parkett på övre plan.
En rad tillval kan göras till bostaden såsom altantrall, inbyggda solskydd, spabad mm. Grusad uppfart för två bilar!

För mer information är ni välkomna att kontakta Mäklare för genomgång och mer info! 0736 - 279 445 / [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Eskils Fastighetsförmedling