Nyproduktion

Vrinnevi Holmtorp 2

Björkalund, Norrköpings kommun Se på karta

6 557 100 kr

2 700 000 kr +143 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
138 m²
Tomtarea
952 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2023
Nyproduktion

Välkommen till lantligt läge i Björkalund, det yngsta området i Norrköping med både lägenheter, radhus och villor. Området har både förskola och mataffär som snart öppnas. Här finns två tomter för nyproduktion, de ligger i utkanten av området med Vrinneviskogen som närmaste granne och ca 150 meter till förskola och busshållplats. Fastigheten är på ca 950 m².

Välj valfritt hus att beställa från A-hus stora utbud av kvalitétshus. Oavsett om du föredrar en enplansvilla , 1,5-plansvilla eller tvåplansvilla har A-hus många trevliga husmodeller och även personliga önskemål kan tillgodoses. A-hus har nu några modeller de kallar för växavillor, ett hus att växa i med åren.

Detta exempel på nyproduktion är baserat på enplansvillan Lycke. Bostaden har 138 m² boarea med 6 rum och kök varav 4 sovrum. Härlig rymdkänsla tack vare ryggåstak vid kök och vardagsrum med öppen planlösning i mitten av huset. Master bedroom är avskilt med ett eget duschrum. Bostaden har dessutom en "barnavdelning" om tre sovrum, allrum, klädkammare och badrum. Separat tvättrum / teknikrum med groventré är praktiskt.

Att bo i nybyggt hus ger dig ett bekymmersfritt boende med låga löpande kostnader. Din nybyggda villa är väldigt energisnål och fritt från underhållsfritt i många år.
Vid nybyggnation betalar ni endast lagfart på tomtens pris som är 2 700 000 kr och ert kommande hus är fritt från fastighetsavgift i 15 år. Köpekontrakt upprättas på tomten med köpesumma 2 700 000 kr och därefter tecknas ett entreprenadavtal på det A-Hus man vill låta bygga.

Beställer du ditt nya A-Hus senast 31 maj 2023 så ingår elförbrukningen för uppvärmningen av huset hela första året!

Holmtorpsparken mitt i området har en modern lekpark och Björkalunds förskola bara 200 meter bort öppnade i januari -23. Populära matbutiken Östenssons Hemköp öppnade i mars-23. Området planeras växa mer kommande år.

Kontakta oss för mer information eller ett möte!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

Kontakt

Torsten Karlsson

Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Mäklare Torsten Karlsson, Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
+46709285884