Häggeby 44

Björklinge, Uppsala Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
126 m²
Tomtarea
1 200 m²
Byggår
1990
Driftkostnad
37 444 kr/år
Antal besök
8 384
Dagar på Hemnet
16

Inga förhandsvisningar.
Kan ni inte komma på utsatt tid så ordnas privat visning.

Nu saluförs en inbjudande enplansvilla med garage i barnvänliga Björklingeområdet!

Välkomna till Häggeby 44, en plats att trivas på under många år framöver.

Här har vi glädjen att meddela att ett bekvämt boende i ett plan nu är redo för nästa ägare.

Väljer ni att bosätta er i denna välmående villa så kommer ni bo med naturen inpå husknuten, läget är lugnt och mycket barnvänligt. I det direkta närområdet finns det en blandning av människor, från det yngre paret, till nyinflyttade barnfamiljer och äldre personer som spenderar större delen av sina liv i detta härliga bostadsområde.

Bostaden som nu söker sin nya ägare har väl tilltagna rum, fräscha ytskikt, öppen och härlig planlösning mellan kök/vardagsrum, garage, inglasat uterum, altan i soligt läge samt relax!

Långsjön är en av Upplands absolut finaste sjöar med riktigt bra vattenkvalité. Här kan ni njuta av bad, volleyboll och mycket annat. I närhet till "stora badet" Sandviksbadet ligger även en skidbacke, i vintras var liften öppen så fort vädret tillät med åkning både vardagskvällar och helger.

Föreningslivet i Björklinge är även det starkt med idrotter samt aktiviteter för alla, innebandy, tennis, cykling, hockey, gympa, yoga och mycket därtill.

Vid Björklinge centrum finner ni veterinär, frisör, barnavårdcentral och Hemköp som är mycket uppskattat av Björklingebor.

På grund av rådande omständigheter krävs anmälan till visningen. Efter mottagen anmälan återkopplar mäklaren med ungefärlig tid för visningen.

Inför helgen får ni sedan en tidpunkt för visning som är specifikt reserverad för ert sällskap. För att vi ska kunna hålla visningar på ett tryggt och säkert sätt så ber vi er att respektera den tiden som ni tilldelas och att skyndsamt meddela om ni inte kan komma på visningen. Om ni önskar ordnar mäklaren gärna med digital visning istället för att besöka bostaden på plats

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Albin Ruhl

Notar
Mäklare Albin Ruhl, Notar
0701-47 94 33
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.