Kommande

Björnåsvägen 12

Björnåsen, Mölndals kommun Se på karta

5 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
104 m²
Biarea
61 m²
Tomtarea
1 230 m²
Byggår
1970
Driftkostnad
39 772 kr/år
Kommande

Villan ger boende med många möjligheter. Stor härlig tomt med plats för lek, umgänge och odling. Garage med högt till tak som kan göra den motorintresserade glad. Två friggebodar som kan inredas efter behov. Båda har indragen el och värme.
Mellan 1999 och 2001 byggdes huset om och till och fick sin nuvarande utformning. Mycket är nytt och bytt bl.a. planlösning både uppe och nere. Här finns nyare kök, två badrum, massor av utrymmen för förvaring och ett härligt ljusrum.

Björnåsen är ett lugnt villaområde beläget i västra Lindome med naturen in på knuten. Ändå med närhet till all service som skolor, förskolor, centrum med matbutik, vårdcentral, tandvård, apotek mm. E-6:an ligger två minuter bort och till pendelstationen tar det 5 min. Både pendeltåg och buss mot Mölndal, Göteborg och Kungsbacka. Praktiskt.
Skånhällaskolan som ligger ca 1,5 km från villan är en F-6 skola. I centrala Lindome ligger Almåsskolan som har åk 4-9. Till båda finns gång-/cykelvägar.

Lindome är ett aktivt samhälle för utövande av olika sporter som bland annat fotboll, handboll, innebandy, bågskytte och golf. Björnåsen gränsar till Sandsjöbackareservatet med olika vandringsstigar och närhet till badsjöar.

Läs mer hos mäklaren
Helins Mäklarbyrå AB

Kontakta mäklaren

Christer von Hauswolff

Helins Mäklarbyrå AB
Mäklare Christer von Hauswolff, Helins Mäklarbyrå AB
031-3399582

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.