Norra Karlsbergsvägen 1

Björndalen, Trollhättan Se på karta

5 990 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
190 m²
Biarea
56 m²
Tomtarea
1 785 m²
Byggår
1923
Driftkostnad
26 730 kr/år
Antal besök
15 786
Dagar på Hemnet
27

Varmt välkommen till Norra Karlbergsvägen och detta exceptionellt vackra läge strax nedan berget intill Göta Älv i populära Björndalen!
Här kommer nu tillfället att förvärva denna unika fastighet med ett riktigt drömläge, där du har makalös vy över älven och tillsammans med grannen även har tillgång till brygga med båtplats. Tomten erbjuder generösa ytor och utrymmen som ger åtskilliga möjligheter. Här finns en praktfull trädgård med flera uteplatser - med och utan tak - i alla väderstreck med en fantastisk vy över Göta älv.

Redan vid uppfarten till fastigheten tilltalas du av bostadshusets utmärkande karaktär och charm som bevarats till det yttersta i de tillbyggnader som under åren gjorts. Här är det inrett med noga utvalda tapetval, handmålade stuckaturer och vackra trägolv som skapar harmoni med de magnifika fönsterpartierna. Vidare har en praktfull vedspis bevarats i köket och i vardagsrummet står en ståtlig kakelugn. Här samsas dessa karaktäristiska former med exklusiva detaljer och skapar en gedigen känsla och atmosfär!

Runt stora delar av bostadshuset löper en gedigen träaltan i olika nivåer där du kan slås av den fantastiska utsikten och följa solen från morgon till kväll. Här nås altanen genom utgång från såväl kök och vardagsrum i entréplan, som från relaxavdelningen i källarplan och master bedroom samt badrummet på övre plan.

På den stenlagda och asfalterade uppfarten såväl som i carport eller i flera garage, finns möjlighet till parkering för ett stort antal bilar. Bilälskaren kan husera åtskilliga egna bilar - alternativt skapa möjligheten att hyra ut garageplatser till någon annan likasinnad. På uppfarten nås likaså, utöver garagebyggnad och förråd, en stuga om 33kvm för tonårsbarnet i familjen eller så ger även denna möjlighet till ytterligare hyresintäkter.

Norra Karlbergsvägen är belägen med ett perfekt läge mitt emellan Trollhättan centrum och Överby köpcenter och med närhet till natursköna friluftsområden och promenadstråk längst med Göta Älv. Varmt välkommen att boka visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Trollhättan

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.