Norra Karlsbergsvägen 1

Björndalen, Trollhättan Se på karta

5 290 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
190 m²
Biarea
56 m²
Tomtarea
1 785 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1923
Energiklass
F
Driftkostnad
26 730 kr/år

Varmt välkommen till Norra Karlbergsvägen och detta exceptionellt vackra läge strax nedan berget intill Göta Älv i populära Björndalen. Här kommer nu tillfället att förvärva denna unika fastighet som måste ses!
Här bor ni med makalös vy över älven och generösa ytor och utrymmen såväl inne som ute. Här ges åtskilliga möjligheter för såväl privatperson som entreprenör att husera sin verksamhet. Här finns gott om utrymme för lager, butik och försäljning eller bedriva mindre föreningsverksamhet.

Bostadshusets utmärkande karaktär och charm har bevarats till det yttersta i de tillbyggnader som gjorts. Här är det inrett med noga utvalda tapetval, handmålade stuckaturer och vackra trägolv som skapar harmoni med de magnifika fönsterpartierna. Här samsas dessa karaktäristiska former med exklusiva detaljer och skapar en gedigen känsla och atmosfär! I källaren finner ni en rejäl relaxavdelningen med en smakfull loungedel med vinkällare.

Det rejäla aktivitetsrummet med luftvärmepump kan användas som garage för den som önskar och är annars helt perfekt för diverse sysselsättning så som gym, darttävling, pingis eller andra aktivitetslekar. Här på Norra Karlbergsvägen finns goda möjligheter för egenföretagaren eller entreprenören som vill husera sin verksamhet. Det rejäla magasinet med förrådsloft kan användas som såväl lagerlokal som butik eller varför inte festlokal eller loppis!

På uppfarten nås även en stuga om 33kvm som ger ytterligare möjligheter. Här kan ni husera tonårsbarnet i familjen eller använda till kontorsuthyrning eller varför inte till bed and breakfast?

Tomten erbjuder generösa ytor och här finns en praktfull trädgård med flera uteplatser - med och utan tak - i alla väderstreck med fantastiska vyer. Tillsammans med grannen finns tillgång till brygga med båtplats.
Norra Karlbergsvägen är belägen med ett perfekt läge mitt emellan Trollhättan centrum och Överby köpcenter och med närhet till natursköna friluftsområden och promenadstråk längst med Göta Älv.

Varmt välkommen att boka visning

Läs mer hos mäklaren
Entré Fastighetsförmedling

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.