Grindvaktsvägen 5

Björnövik, Norrtälje kommun Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
163 m²
Tomtarea
516 m²
Driftkostnad
18 041 kr/år

Drömmer du om ett nytt hus? Nu har du chansen att köpa en nybyggd Smålandsvilla med ett unikt läge och möjlighet till inflytt under sommaren 2022.

På den fina och öppna tomten vid kanten mot Kvisthamraviken ligger ett alldeles nybyggt hus från SmålandsVillan i modellen "Villa Markaryd".

Ett stort 2-plans hus i litet format. Här kan du umgås över rumsgränserna. Står du i köket räcker det med att vrida på huvudet för att se vad som försiggår i både vardagsrummet och ute på altanen. I husets andra del hittar du badrummet, klädvården med egen ingång och det stora sovrummet. Bardisken som binder samman kök, entré och vardagsrum ger en stor umgängesyta där barnen kan vara i närheten för eventuell hjälp vid läxläsning, du får en överblick från köket och en naturlig plats att servera välkomstsnacks på när gästerna kommer. Övervåningen kan då bli den privata delen med sovrum och ett allrum medan entrévåningen blir platsen där man samlas och umgås.
Inflyttning: sommaren 2022

Du kommer in i huset till en trevlig hall med en öppen planlösning in mot vardagsrummet och det intilliggande köket. Hallen har bra med utrymme för skor och ytterkläder och här finns också trappan mot övervåningen, som man under tiden den är obyggd, kan använda som en bra sittplats eller en hyllvariant. Vidare in kommer man till köket som har en skön bardel vilket gör att man kan umgås över rumsgränserna på ett naturligt sätt. Det generösa köket är utrustat med en bra maskinpark som har ett modernt utseende med till exempel rostfri frihängande fläkt, låda under diskbänken och med LED-belysning under överskåpen. Köket har en Svanmärkt köksstomme och fräscha vita luckor, inbyggd ugn, integrerad diskmaskin, mikrovågsugn, kyl, frys, dämpade lådor och mjukstängande luckor.

Vardagsrummet är stort och luftigt med plats för både soffgrupp och matplats. Här är det gott om utrymme för att bjuda in vänner och familj till mysiga middagar. Till sovrummet kommer man genom hallen och här finns plats för en stor härlig dubbelsäng, läsplats vid fönstren och kanske till och med en byrå. Sovrummet är utrustat med en trevlig garderobsvägg där man får plats med många grejer. Från hallen finns också ingång till det rymliga badrummet som är inrett med kakel och klinker med komfortvärme (värmeslingor) i golvet. Här ingår även vikväggar av glas till duschen och ett tvättställ med vit kommod inunder, handdukstork och badrumsskåp. Huset har också ett klädvårdsrum, alltså grovkök/tvättstuga, med egen ingång vilket är perfekt för hundar och smutsiga ungar.

Huset har en ljus och öppen känsla med en genomgående vacker ekparkett från Kährs och stora fönsterytor mot natur och skog. Fiber är framdraget till tomtgränsen och huset är även utrustat med solceller för miljöns skull. Finplanerad tomt med matjord och sådd gräsmatta samt grusade gångar och p-plats. Altan om ca 50 kvadratmeter utanför vardagsrummet.

I natursköna Björnövik och Saltkvarnen finns något för alla och hela området har och ger en känsla av ordning och reda på torpet då det är planlagt och byggt efter dagens behov som vi vanliga människor har i livet. Här bor du mitt i Roslagens vackra natur, med lika nära till svalkande dopp som till fartfylld skidåkning i intilliggande Kvisthamrabacken. Det är viktigt att både barn och vuxna trivs - inte bara i sitt nya hem, utan i omgivningarna där de bor. Till Norrtäljes mysiga stadskärna har du gång- eller cykelavstånd – och därifrån tar du bussen till Stockholm på ungefär en timme. Välkommen till Saltkvarnen!

Hör gärna av dig till mig Jonas, mäklaren, om ni har frågor eller funderingar.

Notera att de bilder och planlösningar som visas är exempel då huset ännu inte är helt klart.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakta mäklaren

Jonas Ericsson

Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare Jonas Ericsson, Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
+46760467712