Bjurtjärn Lämås 4

Bjurtjärn, Storfors kommun Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
173 m²
Biarea
165 m²
Tomtarea
1 932 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1933
Driftkostnad
67 200 kr/år

Varmt välkomna till Bjurtjärn Lämås 4 och denna fantastiska villa med två lägenheter! Huset erbjuder fina stora sällskapsytor med högt i tak och charmiga trädetaljer, perfekt för den stora familjen. Villan har ett lantligt och härligt läge med närhet till skog och natur.

I dagsläget är villan inredd med två lägenheter om tre rum och kök i vardera lägenhet. Värt att tillägga - planlösningen är flexibel och går lätt att ändra efter familjens behov. För den stora familjen så går det att bo i hela huset. Perfekt för er som vill sätta er egen prägel på drömhuset! I varje lägenhet finns även ett badrum, en tvättstuga och gott om förvaringsmöjligheter.

Området är mycket naturskönt med närhet till skog och sjöar. Aktiviteter finns för alla årstider. Bada från klippor eller vid sandstranden. Passa på att ta första skridskoåket på sjön Ullvettern, eller sommartid ta båten ut för att fiska en ljum sommarkväll. Fiskevårdsområdet är en del av Bergslagskanalen från Filipstad till Karlskoga. I Ullvettern är bl a gösfisket mycket populärt. Artbestånden är gös, gädda, abborre, lake, vitfisk samt insatt gullspångsöring.

Bostaden kan även användas som generationsboende då huset har två lägenheter.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bocentrum

Kontakta mäklaren

Marina Jansson

Bocentrum
Mäklare Marina Jansson, Bocentrum
070-380 01 68