Bäckåkersvägen 12

Bläshammar, Varbergs kommun Se på karta

5 195 000 kr

5 695 000 kr -9 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
146 m²
Tomtarea
1 101 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2010
Driftkostnad
41 183 kr/år

Vill ni också bo i denna Bullerbyn-inspirerade villa med stor och härlig trädgård i hjärtat av Bläshammar? Området är omtyckt och familjevänligt och har mycket att erbjuda stor som liten. Närområdet bjuder på vacker natur med fina promenadstråk, närhet till lek för barnen och till salta bad i Norra Näs.

Väl inne i bostaden möts ni av en ljus och rymlig känsla, detta tack vare den öppna ytan mellan kök och vardagsrum med stora fönsterpartier som klär väggarna. Här finns dessutom en braskamin som höjer mysfaktorn under de mörka årstiderna.
Sommartid kan ni enkelt öppna upp mot den stora trallterassen som sträcker sig runt huset. På terrassen kan ni njuta av solens alla timmar och spendera sommarens grillkvällar med vänner och familj. Dessutom bjuder den väl tilltagna trädgården in till lek och aktivitet.

Bostadens 146 kvm fördelar sig över 1,5 plan med en planlösning som enkelt kan göras om efter familjens behov. Idag finns här fem sovrum vilket är perfekt för den stora familjen. Önskas i stället större sällskapsytor går detta lätt att åstadkomma.

Trädgården är välplanerad med flertalet fruktträd, bärbuskar och annan växtlighet som dessutom ger ett gott insynsskydd mot grannarna. Här finner ni bland annat äppel-, päron-, körsbärs-, plommon- och fläderträd som vackert blommar ut på våren. Även ätbart såsom amerikanska blåbär, jordgubbar, smultron, gräslök och rabarber odlas. Vill ni kunna pryda borden med egenplockade buketter kan ni göra det av trädgårdens vackra pioner och rosor.

På gångavstånd ligger Siers förskola och Bläshammars F-5 skola. Här finns fina cykelvägar åt alla väderstreck, likaså bra bussförbindelser. Vackra Kärradal nås med cykeln på cirka 15 minuter där salta bad och restauranger erbjuds. Varbergs centrum nås med bilen på cirka 5 minuter och 20 minuter på cykel via Gingstleden.
För er som pendlar är det nära till motorvägsavfart.

PS. En digital visning finns att ta del av under "Dokument & länkar".

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Varberg

Kontakta mäklaren

Louise Hjandeborn

Fastighetsbyrån Varberg
Mäklare Louise Hjandeborn, Fastighetsbyrån Varberg
0766112207
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas