Björklundsvägen 4

Blåsut, Vänersborgs kommun Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
193 m²
Biarea
41 m²
Tomtarea
610 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
43 868 kr/år

Välkomna till Björklundsvägen 4. Nu har vi nöjet att presentera denna gedigna och nyrenoverade familjevilla i gott skick, belägen i Blåsut i ett av stans bästa lägen! Här bor du på en lugn, mindre gata med härlig utsikt över hamninloppet och Vassbotten, samtidigt som centrum bekvämt nås genom en kortare cykeltur eller promenad.

Huset inrymmer 6 rok varav de fyra sovrummen är placerade på ovanvåningen. Här erbjuds mycket goda sällskapsutrymmen för den större familjen i form av både ett tilltaget vardagsrum och ett nyrenoverat kök, både med utgång till den altanen och trädgården på husets baksida. Dessutom finns ett rymligt allrum på ovanvåningen varpå man i sin tur når balkongen, med en vy utöver det vanliga. Praktiskt nyttjas även en nyrenoverad tvättstuga/groventré och för bastuentusiasten finns även detta att tillgå i anslutning till badrummet.

Notera också att det fristående garaget är försett med såväl ett rum med enklare kök samt toalett, perfekt för till exempel tonåringen som önskar avskildhet.

På Björklundsvägen bor du i ett lugnt och strategiskt bra läge med närhet till skola och barnomsorg, stan med allt det har att erbjuda, Resecentrum och Öxnered tågstation samt trevliga naturområden och Vänern.

Missa inte chansen till visning - Varmt välkomna att boka er!

(Besiktningsprotokoll och energideklaration finner du under "Dokument" på vår hemsida)

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg

Kontakta mäklaren

Simon Bernhardsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
Mäklare Simon Bernhardsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
0761-902900