Simontorps Säteriväg 219

Blentarp, Sjöbo Se på karta

3 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
131 m²
Biarea
47 m²
Tomtarea
3 000 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
42 153 kr/år

Strax utanför Blentarp i Lille Rödde, längs en grusväg når du fram till detta charmiga hus beläget på en insynsskyddad hörntomt. Huset har med varsam hand och känsla renoverats för att skapa ett hem du kommer längta hem till. Med sin varma och rustika känsla blir det ett ombonat hem där detaljer och materialval noga valts ut. Du välkomnas in i en rymlig hall som alla barnfamiljer kommer älska – gott om plats, flera garderober och praktiskt klinkergolv med golvvärme som gör det lätt att hålla rent när vi nu går mot blötare årstider. Köket är hemmets hjärta och här vill du gärna umgås. Den rustika och varma känslan är som en röd tråd genom hela bostaden och i köket har varje sten noga valts ut för att skapa det perfekta mönstret. Köksinredningen är från Vedum och för dig som älskar att laga mat erbjuds här en Falcon gasspis med fem kokplattor, stekhäll och flera ugnar – som en dröm! När höstens vindar kommer kryper du ner i soffan vid den värmande kaminen och njuter. Vid varmare årstider öppnar du istället upp och ut till trädäcket i västerläge vilket då blir en härlig plats att umgås på.

Badrummet är exklusivt med ett duschutrymme som är snyggt upphöjt och inramat och erbjuder två takduschar, tvättkommod som är specialbeställd från Italien med marmorskiva och ett slitstark och snyggt golv i stenmaterial. Här finns möjlighet att ställa in ett badkar om så önskas.

Bostaden erbjuder två bra sovrum på entréplan, ett loft ovanför det ena vilket idag är en mysig läshörna. Från hallen har du en trappa som tar dig upp till ovanvåningen i huset. Här kommer du upp till ett allrum, vidare till ett charmigt genomgångsrum i kupan och längst in når du ett stort sovrum.

Här bor du i ett naturskönt område med allt vad naturen har att erbjuda, vackra promenadstråk, rikt djurliv och Skåneleden går precis utanför för längre vandringar. Här följer du trädens färgskiftningar från vår till höst och för barn är det bara fantasin som sätter gränserna för vad som finns att hitta på.

Lilla Rödde ligger inte långt bort från Blentarp som erbjuder trevligt bageri där förslagsvis frukostbullarna till helgen inhandlas. I samhället finns en mindre livsmedelsaffär som också är ombud för posten, apotek och systembolaget. Här finns även flera förskolor, skola och busshållplats med utmärkta kommunikationer till bland annat Lund.

Välkommen på visning och känn lugnet!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Ystad