Guldsandbivägen

Bollebygd, Bollebygd Se på karta

4 760 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
149 m²
Tomtarea
698 m²
Nyproduktion 

Smart 149 från Myresjöhus, är ritad med inspiration från sommarhuset på den amerikanska östkusten, storleken och de många sovrummen gör att det passar särskilt bra för barnfamiljen.

Entré under tak tar er in i denna trevliga villa. På entrévåningen finner ni en välkomnande hall med skjutdörrsgarderob, en praktiskt barn/ungdomsavdelning med allrum, 2 st sovrum. klädkammare, badrum med dusch och en klädvårdsavdelning med groventré.

På övervåningen finner ni kök och vardagsrum placerade i ett öppet stråk för att ta vara på den fina utsikten. Från kök och sällskapsrum/vardagsrum kommer ni bekvämt ut på den stora terrassen. På övre plan finns ytterligare 2 st sovrum med bra storlek och ett stilrent badrum.

Härliga terrass i ett högt och soligt läge att njuta utav dagen långe. Under terrassen finns en praktisk carport med förråd.

Med en härlig planlösningen och 4 sovrum (möjligt med 5 st) passar denna villa många familjer.

Här på Guldsandbivägen i Bollebygd, bor ni i ett nybyggt område med ett lugnt läge på en södersluttning med utsikt över Sörån och det parkliknande grönområdet endast ett par minuter från Bollebygds centrum. I Bollebygd finns flera omtyckte förskolor, skola kl 0-9 och runt det mysiga torget finns det mesta som behövs för ett bekvämt och smidigt boende. Från Bollebygd har ni fina pendlingsmöjligheter till Landvetter och Göteborg samt Borås. och de allmänna kommunikationerna buss- och tåg finner ni med en kort promenad (ca 5 min).

Området har bebyggts under de senaste åren med villor från Myresjöhus / SmålandsVillan och har blivit ett väldigt trevligt och fint område på en lugn återvändsgata!

Varmt välkommen med ert intresse/ Med vänliga Hälsningar Frida Celind Svensk Fastighetsförmedling Bollebygd- Borås

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Borås