Kuttervägen 7

Bollebygd, Bollebygds kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
132 m²
Biarea
52 m²
Tomtarea
850 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
35 834 kr/år

Längst in på Kuttervägen, på en lugn återvändsgata, finner ni detta fina hem. Denna väldisponerade villa erbjuder totalt 184 kvm i två plan samt sex rum. Hela huset har ett fantastiskt ljusinsläpp genom fönster och altandörrar som binder samman utomhus- och innemiljö på ett härligt och harmoniskt sätt. Bostaden är besiktigad med doldafel-försäkring och fiber finns installerat.

På entréplanet ryms kök, tre sovrum, wc, grovkök samt sociala ytor där flera generationer kan umgås samtidigt. Om sommaren öppnas altandörren vid sällskapsrummet ut mot det vidbyggda trädäcket. Väl på altanen upplevs en tyst och rogivande trädgårdsmiljö. Hela året omgärdas denna trädgårdsidyll av en hög, välskött häck mot gatan, vilket bidrar till en insynsskyddad trädgård. Här finns mycket plats för socialt umgänge alternativt att varva ner med ett glas vin eller den viktiga studsmattan för barnen. Köket har en halvöppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns goda arbetsytor och gott om förvaring för alla köksredskap. Matplatsen invid burspråket rymmer fyra-sex middagsgäster.

På ovanvåningen finner vi husets privata del med ett stort sovrum, allrum samt badrum. För den stora familjen finns möjligheten att förvandla allrummet till ett sovrum. Runt bostaden finns en lättskött trädgård och en stenlagd parkeringsuppfart som rymmer flera bilar. Utanför entrén finns ett praktiskt förråd. Den måttliga biltrafiken gör det säkert för områdets barn när de ska cykla hem till en kompis något hus bort eller leka på den närliggande lekplatsen. Gångavstånd till förskola, skola F-9, allmän kommunikationer och centrum. För den som pendlar med bil till Göteborg eller andra delar av Borås är läget utmärkt då man tar sig snabbt ut till RV40.

Välkommen till Bollebygd, samhället på landet, beläget mellan Göteborg och Borås. Här finns charmiga kullerstensgator och mysig shopping. Inom räckhåll finns flera stora vandringsleder som går genom bygden där du kan uppleva naturens olika skiftningar från storskog till öppet landskap. Bollebygd kan även locka med en 18-håls golfbana i herrgårdsmiljö, skidbacke, flera motionsspår, naturstigar, kanotleder, ridanläggningar och boulebanor. Inom kommunen finns både fristående och kommunala förskolor samt grundskolor. Staden ligger med ett bekvämt avstånd till Göteborg, Borås och Jönköping. Pendlingsmöjligheter till närliggande städer är goda med både bil och kollektivtrafik. Det lokala bussnätet mellan de olika orterna i kommunen är också det väl utbyggt.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Borås

Kontakta mäklaren

Jonathan Schagerlind

Bjurfors Borås
Mäklare Jonathan Schagerlind, Bjurfors Borås
0766-487925

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.