Myrbackavändan 20

Bomhus, Gävle kommun Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
166 m²
Tomtarea
256 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1976
Driftkostnad
41 699 kr/år
Antal besök
2 234
Dagar på Hemnet
9

Varmt välkommen till Myrbackavändan och en friköpt radhus-fastighet om 166 kvm boyta fördelat på 1 o 1/2 plan. Huset omringas av en lättskött trädgårdstomt om 256 kvm i ett lugnt radhusområde. På entrésidan av tomten finner du en stenlagd gång, ett praktiskt förråd samt utrymme för sittgrupp i bästa solläge. Huset har för ett par år sedan genomgått omfattande renveringar utvändigt där tak, fönster och ytterdörr bytts vilket gör att huset är i väldigt gott skick utåt.

Entreplanet bjuder på en rejäl hall, tre sovrum, ett duschrum, en wc, kök med bra vitvaror och vardagsrum med utgång till baksidans uteplats med förmiddags-sol. Här finns möjligheten att göra en öppen planlösning genom att ta bort väggen mellan kök och vardagsrum.

Övervåningen innehåller i dagsläget ett sovrum med klädkammare, rejält vardagsrum/allrum om 47kvm samt ett förrådsutrymme som är förberett med vatten och avlopp för duschrum.

På Myrbackavändan bor du i ett mycket barnvänligt och med lekpark alldeles intill huset. Nära till skola, kommunikationer och mataffär. Garage samt tillgång till gemensam kvartersgård med bastu och tvättstuga!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Gävle

Kontakta mäklaren

Nils Wallner

Fastighetsbyrån Gävle
Mäklare Nils  Wallner, Fastighetsbyrån Gävle
070-317 14 80

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas