Nyproduktion

Hovalidsvägen 43

Borås kommun Se på karta

4 361 500 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
137,7 m²
Tomtarea
903 m²
Driftkostnad
23 000 kr/år
Nyproduktion

Bo naturskönt nära Öresjö med staden inom räckhåll. Sparsör är ett bostadsområde inom tätort Fristad och passar er som uppskattar natur och fritid. Härifrån tar du dig in till centrala Borås på cirka 10 minuter med bil och till Fristad på ca 5 minuter. Det finns två förskolor, två lekplatser och två skolor för skolgång upp till och med årskurs 6 inom 5-10 minuters gångavstånd. Tomten ligger i direkt anslutning till naturreservatet Kröcklings hage med underbar natur och gott om löpspår och friluftsleder. Ett stenkast bort finns även Sparsörs fotbollsanläggning. Årskurs 7-9 finns i Fristad, dit man kan ta sig på cykel- och gångvägar. I Fristad som ligger cirka 3 kilometer bort hittar du bland annat vårdcentral, apotek, mataffär, bank, blomsteraffär, café och restaurang m.m. Från Fristad går dessutom tåg mot Borås och Herrljunga. Här bor du dessutom med närhet till Öresjö med möjlighet till både bad och fiske.

På denna tomt har vi planerat för ett First Choice 1.0, ett yteffektivt och smart planerat hus som passar för såväl barnfamiljer som äldre par. Njut av ett stort kök och vardagsrum i en öppen och trevlig planlösning. De mindre sovrummen ligger avskilt i en egen del, med egen toalett – perfekt för barn eller övernattande gäster. Utrustat med flera bra förvaringsmöjligheter och en stor funktionell tvättstuga gör det till ett mycket praktiskt hus.

För mer information om försäljningen kontakta handläggande mäklare. Eller vid funderingar kring nybyggnation i allmänhet och om möjligheten att bygga en annan hustyp samt frågor om tillval - Ring Fredrik Palm på Mjöbäcksvillan 033-120560.

Läs mer om bostaden
Hemm Mäkleri