Nyproduktion

Vattenverksgatan 29

Borås Se på karta

4 300 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
139 m²
Tomtarea
600 m²
Driftkostnad
20 500 kr/år
Nyproduktion

Här bor du lugnt och skönt på villaområdet i Sjöbo, nära till skola, mataffär, pizzeria, postombud och inte minst Knalleland med allt du kan tänkas behöva. Tröttnar du på shopping ligger Öresjö med goda bad- och fiskemöjligheter precis nedanför fastigheten. Ett par hundra meter bort ligger busshållplats varifrån du har mycket goda förbindelser med Borås centrum. Priset avser tomt inklusive föreslagen villamodell.

Befintligt hus skall rivas och lämna plats för två First Choice 2.0 Classic, ett välplanerat och stilfullt hus. Huset har ett rejält kök och vardagsrum tillsammans i en öppen och ljus planlösning. Tack vare att det är ett tvåplanshus, är det fullhöjd i alla delar av det övre planet, vilket ger mycket rymliga sovrum. Huset har en funktionell tvättstuga med plats för förvaring. Självklart kan du som köper tomten i samråd med oss välja annan hustyp efter tycke och smak om man har andra önskemål.

För mer information och diskussion om andra husalternativ går det även bra att kontakta Fredrik Palm på HusArvid, tel. 0735-22 90 99.

Läs mer om bostaden
Hemm Mäkleri

Kontakt

Magnus Mattiasson

Hemm Mäkleri
073-3358000