Orren 76B

Branäs, Torsby Se på karta

4 950 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Uteplats
Ja
Byggår
2013
Driftkostnad
38 544 kr/år

Äntligen en timmerstuga på populära Orren i Branäs till salu. Här bor ni i ett pistnära läge där det är enkelt att ta sig till och från backen.

Det är inte svårt att hitta fördelar med det här fantastiska läge och denna storslagna bostad. Det är verkligen någonting speciellt med en stuga i timmer. Det ger en ombonad känsla och passar så väl på fjället.

Här tillbringar man tiden med ett högt läge och bra utsikt mot pisten och Aspen. Sitt och njut på uteplatsen under tak med en kopp kaffe och när det är dags för lunch förflyttar ni er till altanen. Helt underbart.

Många som köper en stuga på fjället inser förr eller senare att ett skotergarage mer eller mindre är ett måste. Här erbjuds ett rejält sådant i precis rätt stil och med gott om plats för dina leksaker.

Invändigt varvas mysigt och ombonat med storslaget. Stugan upplevs vara i gott skick och gott om sällskapsytor samt sov möjligheter erbjuds. Stugan har bastu.

Avseende praktiska detaljer finns gott om parkeringsmöjligheter för familj och vänner.

Möblerna i huset kan köpas till. Stugan har inte varit uthyrd, men för den som vill hyra ut erbjuds goda uthyrningsintäkter.

Välkommen till den perfekta fjällvistelsen

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Branäs