Högamovägen 14

Brickeberg, Örebro Se på karta

4 550 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
179 m²
Tomtarea
935 m²
Byggår
1979
Driftkostnad
39 418 kr/år

På stor härlig trädgårdshörntomt i Brickebergs populära villaområde finns nu en rejäl 1,5-plans familjevilla till salu! Här på Högamovägen 14 kan ni nu få flytta in i ett mycket välhållet och välplanerat hem med generöst tilltagna sällskapsytor i både vardagsrummet med matsalsdel på entréplanet och allrummet med mysig kamin på övervåningen. Huset erbjuder även fyra bra sovrum varav det ena på övervåningen med praktisk klädkammare och det andra med balkong! På varje plan finns rymliga badrum och dessutom finns en groventré/tvättstuga med ingång från husets kortsida i nära anslutning till garaget.

Fint anlagd och grönskande trädgård i soligt läge med stenlagda uteplatser, fina planteringar och träd. På husets framsida finns ett garage med förrådsdel samt en stor asfalterad garageuppfart med plats för uppställning av ytterligare bilar. Fiber finns indraget i huset.

I området finns närhet till natursköna omgivningar och idrottsplatser. In till Örebro city tar ni er med bil på ca 10 minuter och till universitetsområdet är det gångavstånd. Villan är belägen ca 100 meter från Örebros högsta punkt.

Vi hälsar er varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro