Jesper Svedbergsvägen 17

Britsarvet, Falu kommun Se på karta

5 200 000 kr

5 500 000 kr -5 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
125 m²
Biarea
158 m²
Tomtarea
825 m²
Byggår
1964
Driftkostnad
49 286 kr/år

Välkommen till Jesper Svedbergsvägen, en villa med gott om ytor för den stora familjen med många intressen. Här erbjuds en härlig balans med närhet till både stadens bekvämligheter, naturen, skolor och populära motionsanläggningen Lugnet. Villan är belägen på en hörntomt längs en stillsam gata och omges av en frodig och insynsskyddad trädgård som skapar en privat oas. Luftvattenvärmepumpen bidrar till låga driftskostnader och garanterar en bekväm inomhusmiljö.

Huskroppen ramar in uteplatsen som är perfekt för soliga dagar och kvällar med vänner och familj. Fasaden är nymålad och ger villan ett fräscht och välunderhållet intryck.

Väl inne i huset möts du av en luftig och välkomnande hall som leder vidare till övriga utrymmen. På entréplanet finner du tre rymliga sovrum, perfekta för en växande familj eller som gästrum. En av höjdpunkterna är det charmiga vardagsrummet med vackert parkettgolv och en mysig eldstad. Här kan du koppla av och njuta av sällskapet av nära och kära.

Matsalen ansluter till köket och erbjuder en god plats för måltider tillsammans. Köket är funktionellt utrustat med allt du behöver för att skapa goda måltider. På detta plan finns även ett badrum och en praktisk wc i anslutning till hallen.

När du tar dig ner till källarplanet möts du av en gillestuga med större fönster som ger ett ljust och trivsamt intryck. En öppen spis och ett gediget trägolv ger rummet en representativ och mysig karaktär. Dessutom finns det gott om förvaringsutrymme, en tvättstuga och ett extra gästrum. Under garaget finner du en verkstad/förråd för hobbyverksamhet och stuvning av det mesta du kan tänka dig. Möjligheter finns att göra om detta till en uthyrningslägenhet.

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Therese Sätterlund, Husfoto
Fastighetsbyrån Falun

Kontakta mäklaren

Mattias Jonsson

Fastighetsbyrån Falun
Mäklare Mattias Jonsson, Fastighetsbyrån Falun
070-297 97 40
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas