Nyproduktion

Novembervägen 10

Brogetorp, Flens kommun Se på karta

3 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
135 m²
Tomtarea
961 m²
Byggår
2021
Driftkostnad
32 500 kr/år
Nyproduktion

I populära Brogetorp uppför nu byggföretaget Byggsolid Villa Duvhöken - en unik möjlighet att köpa en nybyggd villa i ett redan väletablerat område. Här erbjuds ett modernt, öppet och välplanerat enplanshus med bl.a. vattenburen golvvärme i alla rum och allt annat som hör nyproduktion till. Den väldisponerade ytan om 135 kvadratmeter fördelar sig på 6 rum och kök och erbjuder t.ex. en avskild vuxenavdelning med master bedroom och dressingroom. I barnens del finns det generöst med plats och ett gemensamt allrum. Du som flyttar till Villa Duvhöken kan se fram emot en skön och bekymmersfri tillvaro.

Bostaden är attraktivt belägen med närhet till det bästa Flen har att erbjuda - perfekt för er som ställer höga krav på er boendemiljö! Här bor man i ett lugnt och naturnära område med cykelavstånd till centrum. Från Flen når man Stockholm med tåg på under 1 timme.

För den som vill skapa sin egen prägel och stil kommer det att erbjudas många olika tillvalsmöjligheter i form av både paket- och detaljlösningar.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Flen

Kontakt

Andreas Malmsten

Svensk Fastighetsförmedling Flen
Mäklare Andreas Malmsten, Svensk Fastighetsförmedling Flen
+46708282485