Sandåsvägen 23

Brunnsvik, Motala kommun Se på karta

3 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
135 m²
Biarea
6 m²
Tomtarea
858 m²
Byggår
1910
Driftkostnad
46 931 kr/år

På en attraktiv adress, centralt beläget men på en lugn gata, finner ni denna sekelskiftesdröm anno 1910 med kakelugnar, punchveranda och trivsam rymd. Bostaden ligger belägen på höjden vilket skapar en insynsskyddad och privat trädgård samt vacker utsikt från övre plan där Vättern skymtar i horisonten.

Entrévåningen sätter sällskap i fokus med rymliga inbjudande rum med mycket ljusinsläpp från stora fönster och genomgående trägolv. Att man kan gå runt hela våningsplanet från rum till rum ger en sammanhängande och social känsla. Ett stort vackert kök i vitt med svarta granitbänkskivor och tidsenliga snickerier ger karaktär till hela bostaden tillsammans med trägolven, kakelugnar och härlig takhöjd. Köket bidrar till gemensam matglädje och det är en fröjd att laga mat här. Den stora köksön är perfekt för bakning, matlagning, att duka upp buffé till årets alla bjudningar och har även blivit en omtyckt mingelplats för både familj och vänner, såväl till vardag som fest. Vardagsrummet och matsalen ligger i fil och smyckas av var sin kakelugn som både sprider värme och en trivsam hemtrevlig känsla med en sprakande brasa. Intill vardagsrummet finner ni ett tredje rum som skulle passa utmärkt som lekrum för barnen att kunna vistas i och umgås med föräldrarna på samma plan, ett kontor, gästrum eller ett fjärde sovrum. Som pricken över i kan ni på entréplanet kliva ut till en otroligt mysig punchveranda med spröjsade fönster. Här avnjuter man gärna en frukost tillsammans en varm sommarmorgon och fina spröjsade dubbeldörrar öppnar ut till den prunkande trädgården. Övervåningen är mer privat utformad där ni finner tre möjliga sovrum, ett renoverat duschrum kombinerat med tvättmaskin och torktumlare samt förvaringsmöjligheter i flera kattvindar.

Villan ligger belägen på en lummig trädgård med uppvuxen grönska som omfamnar tomten och ger ett trivsamt insynsskydd. Här finns ståtliga träd som skapar skuggiga platser, äppelträd till eftermiddagens paj-fika samt blomster i olika former som Syrén, Jasmine och rosor som gärna plockas in i bostaden till en vacker bukett. Gårdshuset på tomten innehåller kontor (som även tidigare varit ett gästrum) vilket är perfekt för egenföretagaren eller för den som jobbar hemifrån att jobba ostört. Intill ligger ett garage som främst används till förvaring och som har access till en matkällare samt ett rymligt trädgårdsförråd i andra delen av gårdshuset.

På Sandåsvägen 23 bor ni i det omtyckta villaområdet Brunnsvik som ligger centralt men ändå inte mitt inne i centrum. Här är ett lugnt område med närhet till Bråstorps köpcenter, Varamon och bra cykelvägar som tar er runt i Motala och även till skola och förskola.

Välkommen till ett hem att trivas i!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Motala

Kontakta mäklaren

Emilia Hjort

Svensk Fastighetsförmedling Motala
Mäklare Emilia Hjort, Svensk Fastighetsförmedling Motala
+46761331838