Kommande

Tuvhättevägen 4

Bryngelstorp, Nyköping Se på karta

3 295 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
6 rum
Boarea
137 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
493 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
29 919 kr/år
Tomträttsavgäld
11 212 kr/år
Kommande

Smakfullt hus som uppfyller barnfamiljernas krav på funktion och bekvämlighet. Välkommen till detta välskötta hem på Tuvhättevägen 4!

Insidan bjuder på trevliga sociala ytor där kök, matrum och vardagsrum utgör kärnan i bostaden. Med både öppen och runtgående planlösning infinner sig en luftig och hemtrevlig känsla. Köksdelen innehar tidlös inredning, med all önskvärd utrustning och yta för att kunna leverera i köket. I vardagsrummet finns en täljstenskamin som skänker både värme och förhöjer mysfaktor. Sällskapsytan förlängs av inglasat uterum som med fördel kan nyttjas större delen av året. I entréplan finns det största sovrummet med praktisk garderobsvägg. Sovrummet ansluter till hallen därifrån det helkaklade badrummet med golvvärme finns. De ytterligare två sovrummen finns på övervåningen tillsammans med allrum med otrolig rymd genom tak upp till nock. Här finns alla möjligheter för att anpassa antalet sovrum efter smak och behov. Perfekt för såväl lilla som stora familjen. Utöver detta finns ett ytterligare duschrum samt tvättstuga/grovingång.

Vidbyggd carport samt förrådsutrymme precis utanför huset. På baksidan har nuvarande ägare skapat sin egen oas med altandäck och trevlig tomt som vetter mot söder. Alldeles intill finns naturreservatet Labro ängar. Attraktiv boendemiljö med närhet till Bryngelstorpsskolan. Bra busskommunikation, affär finns i närområdet och till Rosvalla eventcenter cyklar du på ca en kvart. En bostad med alla rätt, att trivas och längta hem till!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.