Naffentorpsvägen 117

Bunkeflostrand, Malmö kommun Se på karta

4 900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
130 m²
Biarea
130 m²
Tomtarea
300 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
38 386 kr/år

Lantlig idyll på landet där du ändå finner närhet till storstan. Ett ypperligt tillfälle för dig med känsla och visioner att förvärva denna genuina fastighet med stor potential. En fastighet som är placerad fint på den insynsskyddade tomten med närhet till allt.

Välkomna till denna 1,5plans villa på bra läge i Bunkeflostrand. Här har mycket kärlek lagts ner för att göra boendet både funktionellt och snyggt. Med fina materialval och gedigna ytor är detta ett hus för er. Villan passar också mycket bra för dig som är egenföretagare då det finns dubbla ingångar samt plats för enskilt kontor i ena delen av huset.

Hela huset har renoverats under 2017/2018. Ett öppet och ljust Ikea kök med gråa, lantliga luckor och nya vitvaror samt ett sällskapsrum för sociala aktiviteter finns på nedanvåningen tillsammans med ett väl tilltaget sovrum.
Ovanvåningen bjuder också det på ett charmigt vardagsrum med bevarade takbjälkar och fina ytor, samt helkaklat badrum och två bra sovrum.
Tomten har bra med potential för den som vill skapa sin egna gröna oas, runt det nya trädäcket som idag finns.

Bunkeflostrand ligger söder om Öresundsbron och härifrån har ni bra kommunikation både till de olika delarna i Malmö, via ringvägarna men också till grannlandet Danmark med Köpenhamn och alla dess möjligheter. Här finns gott om bra skolor samt många grönområden och närheten till havet.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Helsingborg Norr

Kontakta mäklaren

Maria Cavels

Bjurfors Helsingborg Norr
Mäklare Maria Cavels, Bjurfors Helsingborg Norr