Kamvägen 14

Burträsk, Skellefteå kommun Se på karta

1 150 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
188 m²
Biarea
28 m²
Tomtarea
1 093 m²
Byggår
1929
Driftkostnad
53 130 kr/år

Varmt välkommen till Kamvägen 14 i centrala Burträsk!

Mitt i Burträsk finner du detta väl omhändertagna hem. Husets charmiga karaktär bjuder in redan när man svänger in på gårdsplanen. På insidan möts du av en vacker interiör, en fantastisk takhöjd och fina öppna ytor. Huset placering ger möjlighet till att njuta av alla dagens soltimmar, välj och vraka mellan gårdens alla olika uteplatser och fina trädgårdslandskap.

Bostaden fördelas på 6 rum och kök och har en inbjudande känsla som omfamnar en redan när man kommer in i den härliga hallen. Här har du tydliga rumsindelningar med generösa och tilltagna ytor, högt i tak och en härlig atmosfär! Den nedre våningen är fördelat på ett stort och rymligt kök i en grå nyans, platsbyggt från -92, matplatsen i direkt anslutning invid fönster mot sydväst. Vardagsrum, sovrum/kontor och badrum erbjuds på övriga delen av våningsplanet. En trappa upp har du 3 sovrum och ett väldigt rymligt badrum som kombineras med tvättstuga, samt utgång till en charmig balkong med vy över trädgården.

Utemiljön är välskött och rogivande med en lättskött trädgård, här har både kärlek och tid lagts ner! Tomten är sluttande och omgrävd sommaren -20
Mark framför uteplatsen har dränerats och hela nedre delen av tomten har stabiliserats. Gräsmattan är nyplanterad och en plattsättning framför uteplats gjordes sommaren 20/-21.

Huset optimala interiör och gårdens generösa rymd gör den perfekt för familjen som uppskattar gemensamma ytor att umgås på. Här har du de perfekta förutsättningarna till att bara flytta in och börja trivas!

Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Ola Westerberg, Husfoto
HusmanHagberg Skellefteå

Kontakta mäklaren

Matilda Ederlöf

HusmanHagberg Skellefteå
Mäklare Matilda Ederlöf, HusmanHagberg Skellefteå
0910- 400 990

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.