Bjurstensgatan 6

Byttorp, Borås kommun Se på karta

4 795 000 kr

5 495 000 kr -13 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
182 m²
Biarea
69 m²
Tomtarea
929 m²
Byggår
1929
Driftkostnad
52 239 kr/år

Välkommen till Bjurstensgatan på populära Byttorp! Här väntar ett rymligt hus för den stora familjen. 182 kvadratmeter fördelade på två plan, inredd vind och källare. Bra möjlighet till exempelvis generationsboende eller hyra ut del av huset som lägenhet eller kontor.

På entréplan finns kök, vardagsrum, sovrum och badrum. Övre våning har också renoverat kök, öppna ytor, sovrum och badrum. Men också tillgång till den inredda vinden, med ytterligare två sovrum samt gott om förvaring. Så välj själv hur stort du vill leva och hyr ut det andra boet.

Hela huset är omsorgsfullt ompysslat på senare år med genomgående fina ytskikt. Rummen är generösa och luftiga. Kök renoverat 2016, det stora badrummet likaså. Ny tvättmaskin och torktumlare samt installation av laddbox för elbil har tillkommit.

I källaren finns tvättstuga, förråd och garage. Du har en grusbelagd uppfart med plats för ett flertal bilar. En härlig lättskött trädgård med sol från morgon till kväll, lagom i storlek med vinbärsbuskar, hallonbuskar, havtornsbuskar, rabarber, äppelträd och växthus.

Bjurstensgatan är en lugn gata på nedre Byttorp. Härifrån har du gångavstånd till allt du kan tänkas behöva. Skola, matbutik, idrottsplats, vänner samt promenadstråk runt Rya Åsar och Kolbränningen.

Huset är besiktigat av Byggrådet.

Tillträde är flexibelt.

Varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Borås

Kontakta mäklaren

Carina Röjland-Lindberg

HusmanHagberg Borås
Mäklare Carina Röjland-Lindberg, HusmanHagberg Borås
070-151 80 70

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.