Hästhovsvägen 32

Centrala Forserum, Nässjö kommun Se på karta

2 095 000 kr

2 295 000 kr -9 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
97 m²
Biarea
97 m²
Tomtarea
915 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
36 800 kr/år

På Hästhovsvägen 32 finns alla förutsättningar för att skapa ert nya hem! Här erbjuds ett hemtrevligt hus som har det mesta och kan formas efter eget önskemål. Med en trivsam planlösning, underbar plan trädgård och i ett barnvänligt område så saknas här inget för att skapa drömboendet för hela familjen.

Huset har idag en genomtänkt och trevlig entrévåning med ett fantastiskt ljust och öppet vardagsrum, praktiskt kök med matplats, badrum samt tre bra sovrum. Här kommer man även vidare ut till det inglasade uterummet som öppnar upp sig mot både trädgården och en ombonad altan. På nedre plan finns ett stort allrum, tilltaget sovrum, badrum med bastu, tvättstuga samt en väl tilltagen groventré med plats för både avhängning och förvaring. Plan trädgård med härliga ytor för umgänge blandat med fina blomstrade rabatter, buskar, träd, damm och ett underbart växthus med säkerhetsglas och automatisk ventilation.

Beläget i ett lugnt villakvarter väster om centrala Forserum. Här finns grönområden och flera lekplatser på nära håll samt Rosenholmsskolan som erbjuder förskola upp till årskurs 9 och sporthall. I centrum några minuter bort med bilen finns matbutik, pizzeria, café, bageri, bibliotek, järnhandel, friskvårdcenter mm. Norr om centrum finns vårdcentral, idrottsanläggningar och fin badplats vid Storsjön. God kommunikation med både bra buss- och tågförbindelser.

MAYBE IT´S TIME TO MOHV?

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Jana Damröse, Husfoto
MOHV Jönköping

Kontakta mäklaren

Caroline Biselius

MOHV Jönköping
Mäklare Caroline Biselius, MOHV Jönköping
0735-18 97 77

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.