Parkvägen 13

Centrala Mullsjö, Mullsjö Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
110 m²
Biarea
136 m²
Tomtarea
890 m²
Byggår
1971
Driftkostnad
35 000 kr/år
Antal besök
1 114
Dagar på Hemnet
5

Välkommen till en inbjudande, smakfull och hemtrevlig villa i strålande skick! Huset har genomgått omfattande renoveringar och erbjuder ett riktigt kvalitetsboende med mycket att tycka om. Villan har de senaste åren genomgått flertalet renoveringar såsom installation av bergvärme, dränering, kök, nytt helkaklat badrum, installation av braskamin, nya fönster, inglasat uterum, plattsättning och stenläggning med mera.

Trädgården bjuder på flera platser att njuta av sommardagarna. På husets framsida finns en altan med ett stilrent glasräcke. På baksidan finns inte mindre än två altaner, varav en i direkt anslutning till det fina uterummet. Vem har inte drömt om ett vackert uterum med rogivande utsikt mot gräsytor och lummighet? Uterummet är generöst i yta, stilfullt och självklart helt inglasat med skjutdörrspartier. Här kan ni njuta av solen både till eftermiddagskaffet och sommarens grillkvällar. Golvet i uterummet är isolerat och ett element finns installerat. Perfekt för svalare dagar! Här finns gott om plats för både en matgrupp och loungemöbler. Självklart är belysning och eluttag installerat.

Här bor du med ett sällsynt attraktivt läge nära det bästa Mullsjö har att erbjuda, perfekt för familjen med höga krav på sin boendemiljö. Pendlingsmöjligheterna är stora tack vare goda tåg- och bussförbindelser samt den nya riksvägen 26/47. Du når Jönköpings centrum på under 30 minuter! Tåg- och busstation ligger inom promenadavstånd och har regelbundna avgångar till bland annat Jönköping, Huskvarna och Falköping. Ni når även Göteborg smidigt med tåg från stationen.

Den vackra Mullsjön ligger endast en promenad bort och sjön Stråken finns också i närområdet.
Det är gångavstånd till skolor- och barnomsorg, mataffärer, vårdcentral, badhus, restaurang, café och tågstation.

Besiktningsprotokoll, energideklaration samt planritning kommer att publiceras inom kort.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Jönköping

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 20
  jun
  Sön 20 jun kl. 13:00–14:00
  Under rådande omständigheter behöver ni anmäla er till visningen. Varmt välkommen med er anmälan till ansvarig mäklare Jenny Stråhle 0708-55 68 01.
 • 21
  jun
  Mån 21 jun kl. 16:30–17:30
  Under rådande omständigheter behöver ni anmäla er till visningen. Varmt välkommen med er anmälan till ansvarig mäklare Jenny Stråhle 0708-55 68 01.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.