Södra Staketgatan 3B

Centralt, Kristinehamns kommun Se på karta

1 700 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
144 m²
Tomtarea
562 m²
Byggår
1880

Stor och gedigen tvåplansvilla med vindsvåning, med anor från 1800-talet. Mitt i stan står denna vackra villa, "Gröna Huset", på lummig insynsskyddad trädgårdstomt. Huset är byggt någon gång i slutet av 1800-talet, men flyttades till sin nuvarande plats 1976 då det samtidigt renoverades och tilläggsisolerades.
Idag är huset uppdelat i två lägenheter (två rum och kök respektive 4 rum och kök) där övre lägenheten för tillfället är uthyrd.
För en ny ägare finns flera möjligheter: fortsätt hyr ut en lägenhet och bo i den andra, hyr ut båda lägenheterna för extra intäkter, eller bygg om huset till en enfamiljsvilla för den större familjen. Huset är i gott skick, med nyare badrum, väl underhållen fasad och fönster, fina furugolv i flera rum med mera. Dessutom finns en garagebyggnad som delas 50% med grannen, innehållande garage, förråd samt vindsutrymme.
Ett attraktivt läge med närhet till skola och förskola samt centrum med dess butiker och restauranger. En möjlighet till ett mycket vackert hus, samtidigt som du tar del av ett stycke intressant historia.
Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bocentrum AB

Kontakta mäklaren

Lina Danielsson

Bocentrum AB
Mäklare Lina Danielsson, Bocentrum AB
070-442 00 70