Valtersäng 35

Centralt, Kungälv Karta & restider

5 400 000 kr
VillaVilla

Välkomna till Skälebräcke och detta fantastiska tvåplanshus i souteräng med luftig social planlösning och stora ytor. Här erbjuds en villa på ca 200 kvm, med ett inbyggt garage. Huset har inte mindre än 6 rum och kök, 4-5 sovrum, två helkaklade badrum, rejäl tvättstuga. Skälebräcke är ett attraktivt villaområde nära naturen men också gångavstånd till centrala Kungälv. Barnvänligt område med närhet till dagis och skolor.

Bostaden präglas av en ljus och tilltalande öppen planlösning med stora rum. Stora fönsterpartier dominerar i både kök och vardagsrum. Framsidan bjuder på en stor altan i bästa syd-västläge som sträcker sig runt huset och upp i etager mot skogspartiet. Upphöjt läge gör tomten och huset mer insynsskyddat och du får en härlig vy över området och nejden. Inbyggt garage och ett förråd för trädgårdsredskap som extra bra utrymme.
För ytterligare information kontakta Yvonne Karlsson 0704-241625. Välkommen på visning!

Kungälv ligger ca 2,5 mil norr om Göteborg och karaktäriseras som småstaden mitt emellan havet och storstan. Här finner man det mesta, allt från historik i någon av kommunens två fästningar eller kultur och nöje på biografen eller Mimers hus. Det är en härlig blandad bebyggelse med vackra sekelskifteshus och toppmoderna lägenheter.

Det finns sex förskolor i centrala Kungälv. Floraparken, Fridhem, Fridhemskullen, Hattstugan, Solängen och Ängsblommans förskolan. Fontinskolan ligger halvvägs upp på Fontinberget med utsikt över Kungälvs centrala delar. Skolan har elever från förskoleklass till och med årskurs 6. Thorhildskolan är en höstadieskola för elever i årskurs 7-9. På skolan finns en idrottsprofil som erbjuder en fördjupning i ämnet Idrott och Hälsa. Det finns även ett flertal friskolor som du kan läsa mer om på kommunens hemsida www.kungalv.se

Det är mycket goda kommunikationer från centrala Kungälv. Från den nya knytpunkten Resecentrum går det bussar till Göteborg var 5:e minut och resan tar ca 25 minuer. Kungälvs kommun har ett brett utbud av fritidsaktiviteter med bland annat vandrings- och cykelleder och sju golfbanor. Här finns även flera gymanläggningar och idrottsgymnasiet på Mimers hus.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
159 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
650 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
17 320 kr/år
Byggår
1998
Räkna på boendet
  • Lördag 22 sep kl 11:30-13:00 Spara
    Endast bokade visningar!
  • Måndag 24 sep kl 16:30-17:30 Spara
    Endast bokade visningar!
Visningsinformation
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Valtersäng 35 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 400 000 kr
Driftkostnad
17 320 kr/år

Statistik

5 166
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 12 dagar sedan, den 8 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips