Vikingavägen 42

Centralt, Österåkers kommun Se på karta

5 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
154 m²
Tomtarea
298 m²
Byggår
2017
Driftkostnad
41 500 kr/år

Välkommen till denna fräscha villa om 154 kvm byggd 2017. Här har du närhet till goda kommunikationer, Åkersberga Centrum och vackra promenadstråk längs Åkers Kanal. Huset har en modern och smakfull inredning med hög standard på materialvalen. I bostaden ligger det genomgående parkett samt kakel och klinkers i badrum och tvättstuga.

På entréplan välkomnas du in i en hall som tar dig vidare till badrum och tvättstuga samt kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. På övre plan finner du fyra sovrum, badrum samt allrum med en härlig takhöjd. Från allrummet når du ut till husets fantastiska terrass om 30 kvm med plats för både mat- och loungegrupp. Här vill du spendera dina sommardagar då solen ligger på från tidig förmiddag till sent om kvällen.

I övrigt erbjuds du en trädgårdstomt om ca 300 kvm med anlagd gräsmatta och carport om 22 kvm med tillhörande förråd. Huset är placerat centralt i Åkersberga och efter endast en kortare promenad når du vackra promenadstråk längs Åkers Kanal, Åkersberga Centrum och dess faciliteter samt goda kommunikation från Åkersberga station och Runö Gård.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker

Kontakta mäklaren

Maja Stolpe

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
Mäklare Maja Stolpe, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
073-554 58 88