NYPRODUKTION-Södra Krongatan, Älmhult.

Centrum, Älmhult Se på karta

4 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
138,7 m²
Tomtarea
475 m²

Letar du efter en centralt belägen villa i Älmhult?

Här erbjuds en fantastik möjlighet att förvärva en nyproducerad villa med ett optimalt läge!

Kombinera en modern familjevilla med en privat, lagom stor trädgård samt serviceutbudet i byn.

Ett LB-HUS, Optimal på 1.5-plan med en boarea på 138,7m2, fördelat på sex rum varav fyra möjliga sovrum. Öppen planlösning och rymliga sällskapsytor, perfekt för familjelivet.

Vi beskriver planlösningen från entrén. En praktisk hall med klinker belagt golv och en rymlig gå in garderob. Direkt i anslutning till hallen finner vi ett sovrum och ett badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker i klassisk färgsättning. Dusch, handfat och WC.

Rakt fram från hallen, öppen planlösning mellan kök, matsal och allrum. Vilket ger en ljus och rymlig känsla. Utgång till trädgård. Ett modernt och välutrustat kök. Utrustat med Spishäll, inbyggnadsugn, diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd. Från köket når vi ska tvättstuga/kombinerad groventré.

Övre plan, har också generösa sällskapsytor. Vi möts av ett genomgångsrum, perfekt som ett andra sällskapsrum. Tre sovrum, varav ett har en egen gå in garderob. Helkaklat badrum med badkar, handfat och WC.

Stilsäker exteriör med putsad fasad och röda betongpannor som takbeklädnad. Grundläggning, platta på mark. Energieffektivt uppvärmningssystem via frånluftsvärmepump.

En lagom stor trädgård, med ett härlig uteplats som vetter mot sydväst. Ett praktiskt förråd för trädgårdsredskap m.m.

Projektet består av tre liknande villor, som planeras att byggas på Södra krongatan. Passa på att vara en av dem som har turen att förvärva en av dessa stilsäkra villor!

För mer information välkomna att kontakta mäklaren!

Läs mer hos mäklaren
Stjernfeldt Fastighetsbyrå