Beronvägen 1

Dala-Husby, Hedemora kommun Se på karta

1 995 000 kr

2 195 000 kr -9 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
173 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
1 342 m²
Byggår
1930
Energiklass
D
Driftkostnad
56 342 kr/år

En mycket vacker och anrik fastighet är till salu i Smedby, Dala Husby. Ett rött hus med vita knutar i 2-plan. Huset har en vacker arkitektur med sina fina burspråk och snickarglädje. Fastigheten har Dalälven som granne och har en vacker utsikt året om. Huset har idag 6 r.o.k var av fyra sovrum på övre plan. I källaren finns en relax med bastu och dusch, balkong på båda sidor av huset. Intill fastigheten finns byns förskola och skola 1-6 som är mycket omtyckt och populär.

I Smedby finns en byskola och en välsorterade lanthandeln vid älvkanten finns en badplats och en minigolfbana.
I Dala-Husby med omnejd finns goda möjligheter till ett aktivt friluftsliv, med välskötta badplatser, fina vandringsleder, skidåkning på längden och utför (både slalombacken i Garpenberg och i Romme Alpin utanför Borlänge), fiske, paddling på Dalälven och närliggande sjöar, svamp- och bärplockning, samt fågelskådning. Det är en fin gammal kulturbygd med många intressanta orter och utflyktsmål i närområdet, bl.a. Säter, Stjärnsund, Norn och Dalarnas äldsta stad Hedemora.

Till centralorten Hedemora är det 15 minuter med bil och därifrån kan du resa med tåg till Stockholm på under två timmar.

Välkommen att anmäla dig till vår visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Hedemora

Kontakta mäklaren

Maria Björkman

Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
Mäklare Maria Björkman, Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
+46762098358