Klövervägen 24

Dala / Leksberg, Mariestads kommun Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
257 m²
Biarea
67 m²
Tomtarea
941 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
49 906 kr/år

Här på Klövervägen finner du ett unikt och rymligt 1,5-planshus om hela 257 kvadratmeter. Förutom det ursprungliga husets alla rum och utrymmen har bostaden även byggts till 2010 med ytterligare en huskropp vilket innebar att bostadsytan nästan fördubblades. Nu finns förutom den ursprungliga bostadens kök, vardagsrum, badrum och sovrum även rejäla boytor och planlösning som de flesta efterfrågar. Naturligtvis en stor och rejäl entré med uppvärmt klinkersgolv och praktisk och uppskattad garderob med skjutdörrspartier men även ett påkostat badrum med både dusch och mysig bastu. Här finner du även ett isolerat uppskattat garage med golvvärme och klinkers samt tillhörande förråd. På övre plan som inretts i öppen planlösning återfinns det stora allrummet med plats för det mesta. Här fördelas boytan mellan tv-rum med tillhörande soffgrupp och bord med bardisk, naturligtvis med både vatten, avlopp och och kyl för härliga och kalla förfriskningar. Förutom detta har bostaden hela fyra sovrum och tre badrum och på framsidan återfinns den inglasade altanen för sköna kvällar med grillen. På baksidan finner du det bjudande altandäcket med härlig och bubblande jacuzzin för sköna och varma bad.
Detta är helt enkelt ett unikt boende med stora sociala ytor och mycket karaktär. Huset är överlag i gott skick och har det mesta man kan önska för både den stora familjen eller för den som inte vill bo på varandra. Med ett läge nästan längst in på en återvändsgränd med skogen som nära granne är det inte lång för varken svamppromenader eller utflykter för barnen.

Till huset ingår en tomt om 941 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Strax utanför tomtgräns på baksidan finns också en allmän lekplats för barnen. För de med lite äldre idrottsintresserade barn är det bara några hundra meter till Lekevi idrottsanläggning med både fotbollsplaner och motionsspår. Det är heller inte långt till varken skola eller barnomsorg och matinköpen görs enkelt i i närliggande livsmedelsbutiker.

Är du på jakt efter det perfekta huset för den stora familjen är detta ett tillfälle som kanske aldrig kommer igen.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

Kontakta mäklaren

Roger Axelsson

Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
Mäklare Roger Axelsson, Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
+46706251573

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.