Växtorpsvägen 10

Dalstorp, Tranemo kommun Se på karta

1 050 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
140 m²
Biarea
107 m²
Tomtarea
1 776 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1954
Energiklass
D
Driftkostnad
46 893 kr/år

Denna gedigna bostad byggdes i mitten av 50-talet. Här lever ni i ett ljust och luftigt hem i ett attraktivt område som är väldigt lätt att tycka om och möjlighet till tillträde innan sommaren finns.

Detta hem rymmer 140 kvadratmeter att bo och trivas på men här tillkommer dessutom ett helt källarplan med massa bonusyta, perfekt för dig som kanske vill ha ett hobbyrum, ett träningsrum eller bara extra plats och ypperliga förvaringsmöjligheter. Villan är smart planerad med en tilltalande planlösning.

Fina sällskapsytor, garage i källaren och det faktum att fastigheten har vattenburen uppvärmning via fjärrvärme sammanfattar detta hem förutom att det har ett bra läge. Trädgården erbjuder många soltimmar men också ypperliga möjligheter till lek för barnen och trädgårdspyssel för den trädgårdsintresserade. De flera uteplatserna inbjuder till många trevliga stunder med familj och vänner eller en lugn stund med till exempel en bra bok.

Dalstorp ligger vackert beläget utmed Dalstorpasjön i norra delen av Tranemo kommun, ca 2 mil från centralorten Tranemo och Ulricehamn. Här har alla närhet till natur och samhällsservice i form av affärer, matställen och busskommunikation. För er med barn finns både förskola och grundskola upp till årskurs 6. Vill man ut och röra på sig kan man gå på vandringsleden längs med Hjälmån, ta en cykeltur kring sjön eller paddla kanot i den vackra omgivningen. På idrottsanläggningen Dalshov kan du som är fotbollsintresserad se på riktigt bra fotboll, träna på gymmet eller ta en match i padelhallen.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga

Kontakta mäklaren

Cicilia Odenbrink

Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
Mäklare Cicilia Odenbrink, Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
0325-65 08 03