Solvägen 4A

Danderyds kommun Se på karta

11 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
131 m²
Biarea
57 m²
Tomtarea
847 m²
Byggår
1944
Driftkostnad
58 909 kr/år

Välkomnande och väl omhändertagen villa som, sedan den byggdes på 40-talet, gått i arv i samma familj i fyra generationer. Villan har totalrenoverats och byggdes till 2008 på ett smakfullt sätt som kombinerar ursprunglig charm med modern funktionalitet.

Trevligt kök och vardagsrum med trägolv och öppen spis med braskassett. Två stora badrum, ett på vardera planet. Fint ljusinsläpp i trappan till övre plan. Här uppe finns tre rymliga sovrum, alla med garderober och fina trägolv i ask. Källaren bjuder på kontor, tvättstuga, förvaring och gästrum med egen ingång. Lummig, uppväxt trädgård med utekök, pergola, SPA-bad och flera fina uteplatser för avkoppling och middagar.

Det centrala läget gör Solvägen och Enebyberg särskilt attraktivt. Gångavstånd till matbutik, restauranger, apotek och natur. Både bussar och Roslagsbanan finns alldeles runt hörnet och gör pendlingen in till Stockholm lätt. Även livliga Djursholms torg, Mörby och Täby Centrum finns i närheten. Flertalet skolor och förskolor finns i området såsom Skogsgläntans förskola och Brageskolan och Danderyds gymnasium. Enebybergs IP ligger på gångavstånd och erbjuder fotbollsplan, tennisbanor, isrink, motionsspår och mycket mer. Nära till elljusspår i Altorp, längdåkning på Djursholms golfbana och cykelavstånd till badplatser vid Ösbysjön och Rösjön samt tennis och paddelbanor vid Danderyds gymnasium.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Danderyd

Kontakta mäklaren

Irina Bruzelius

SkandiaMäklarna Danderyd
Mäklare Irina Bruzelius, SkandiaMäklarna Danderyd
+46705517288