Dimbo Bäcklyckan

Dimbo, Tidaholms kommun Se på karta

1 650 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
115 m²
Tomtarea
1 125 m²
Byggår
1890
Driftkostnad
32 100 kr/år

I det gemytliga samhället Dimbo beläget mellan Tidaholm och Falköping ligger Dimbo Bäcklyckan, en charmig familjevilla med anor från sent 1800-tal. Villans framsida erbjuder vackra vyer över åkrar och Gerumsberget medan baksidan angränsar till bäck med kräftfiske och kyrkans mark.

Villan har en trivsam planlösning med sociala utrymmen i entréplan där kök, matrum och vardagsrum ligger i anslutning till varandra. I ovanplan finns bl.a. tre sovrum och ett extra kök vilket med enkelhet kan omvandlas till t.ex. ett allrum eller kontor. I vardera plan finns dessutom en toalett och möblerbara hallutrymmen. Bostaden är ansluten till kommunalt vatten/avlopp, värms upp via vattenburet system och en luft/vattenvärmepump samt är inom kort ansluten till fiber. På fastigheten finns även rymlig garagebyggnad med plats för en bil, förrådsutrymmen samt pannrum med vatten och växthus.

I Dimbo finns gårdsbutik, ca 4 km bort i grannsamhället Ekedalen finns förskola och skola. Till Tidaholm är det ca 1 mil, där finns bl.a. livsmedelsaffärer, restauranger och shoppingutbud. Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat Skyddat köp.

Välkommen med er anmälan till visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Falköping

Kontakta mäklaren

Ronja Melker

Mäklarhuset Falköping
Mäklare Ronja Melker, Mäklarhuset Falköping
0709721429
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas