Sollenkrokavägen 208

Djurö, Värmdö Se på karta

4 000 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
150 m²
Tomtarea
1 130 m²
Byggår
1966
Driftkostnad
22 970 kr/år

Välplanerat hus med stora möjligheter som renoverats varsamt och byggts ut. Nu är det ett hus som rymmer den stora familjen och hemmakontoret. Stor potential för den som vill sätta sin egen prägel och bygga nytt drömkök. Huset har nu ett jättefint, helkaklat badrum samt separat wc. Fyra renoverade sovrum, alla med vackra trägolv med breda tiljor. Stort sällskapsrum med matplats och kök i öppen plan med plats för härliga middagar i goda vänners lag. Utgång till altanen med sol större delen av dagen och kvällen samt till trädgården. Fint allrum med braskamin och hall med klinkers i souterrängplan. Ytterst välplanerad hall med garderobsvägg i den inre delen. Mycket förvaringsmöjligheter i garagedelen som nås inifrån huset där även husets, något äldre, tvättstuga ligger. Detta utrymme kan få växa fram och formas utefter näste ägares behov. För den som exempelvis vill ha verkstad finns här gott om plats eller varför inte inreda till ett hemmagym eller lyxig tvättstuga. Härlig trädgård som ansluter mot lekfull natur. Badmöjligheter inom kort promenadavstånd. I det separata lillhuset finns matkällare och den så kallade studion. Här kan sommargäster inrymmas, kontor eller varför inte använda som ateljé.

Området
Djurö är en äkta genuin skärgårsbyggd. Inom promenadavstånd från fastigheten finns flera badplatser och bryggplatser. En kort bilresa bort ligger ett väl utvecklat samhälle med all nödvändig service: bibliotek, skola 1-9, förskola, Munkens konditori, ICA-affär, utegym och trevliga småaffärer. Här finns flera välkända krogar som tex Vita Grindarna och Motorverkstan.
Djurönäset Hotell, en välkänd konferensanläggning som även erbjuder lokala boende, roliga aktiviteter, kända artister och vackra omgivningar samt med simhall och spa - öppen för allmänheten. Vid gästbryggorna på västra sidan av udden kan man förtöja båten för en trevlig middag på Sjöboden. Där finns även en kuperad joggingrunda med härlig sjöutsikt.

Kommunikationsmässigt är Djurö bortskämt med regelbunden busstrafik in till stan (Slussen) samt väldigt lättillgänglig att ta sig till med bil (ca 50 min). Njut även av bedårande skärgårdslandskap längst med vägen ut till Djurö.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Värmdö