Drottningstorp Mellangården 1

Drottningstorp, Habo kommun Se på karta

6 995 000 kr

7 995 000 kr -13 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
144 m²
Tomtarea
2 885 m²
Byggår
1700
Driftkostnad
32 120 kr/år

För oss på Bjurfors är det ett privilegium att få möjlighet att presentera denna fantastiska bostad.

Välkommen till Drottningtorp Mellangård 1 där historisk charm och modern komfort möts i en enastående kombination. Detta vackra och imponerande 1700-talshus bjuder in till ett liv i harmoni med naturen tätt inpå samtidigt som historiens vingslag alltid är närvarande. Tillammans skapar hus och ljuv natur storslagen magi och man kan inte annat än att bli hänförd. För er som har ett stressat vardagsliv med jobb, barn och ansvar är det här en plats att längta hem till. En plats där pulsen tillåts sänkas och perspektiven blir fler. Fastigheten är välskött och den stora trädgården bjuder på oändliga möjligheter oavsett om du har gröna fingrar och klorofyll i blodet eller bara vill njuta av solens värmande strålar. Huset har under åren vårdats med omsorg.

Huvudbyggnaden består sig av två våningar och är såväl klokt planerat som ljust och rymligt. På entréplanet möts du av ett väl tilltaget kök, perfekt för kulinariska äventyr och dessutom familjens naturliga samlingspunkt. Bostadens planlösning och flexibilitet tillåter möblering på väldigt många olika sätt och man hittar med enkelhet den optimala balansen mellan gemenskap och personlig komfort. I anslutning till och som en förlängning av entréplanet finns ett uterum där du kan njuta av naturens skiftande skönhet året runt samt en för huset tidstypisk glasveranda.

På det övre planet finner du husets mer privata sfär med två till tre sovrum som erbjuder rofyllda utrymmen för avkoppling och återhämtning. Det helrenoverade badrummet är en ren fröjd för ögat. Det är utrustat med bastu och dess eleganta design smälter harmoniskt samman med husets karaktär. En extra glasveranda öppnar upp för en oförglömlig utsikt över den närliggande sjön och ängarna. En plats där kan njuta av såväl soluppgångar som kvällsskiftningar.

Huset erbjuder även en uthyrningsmöjlighet i form av två rum och kök. Ett perfekt sätt att dryga ut hushållskassan eller en privat plats att erbjuda sin gäster.

För er med hästintresse så är det en stor fördel att nuvarande ägare har skapat möjlighet till stallplats. De har byggt om en garagebyggnad som numera rymmer hela sex boxplatser. Här får dina fyrbenta vänner den komfort och omsorg de förtjänar och du har möjligheten att utforska omgivningarna i sällskap med dina trogna följeslagare.

Detta är en möjlighet att förvärva inte bara ett hus utan en livsstil där historiens anda kombineras med nutidens bekvämligheter.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Jönköping

Kontakta mäklaren

Emelie Andersson

Bjurfors Jönköping
Mäklare Emelie Andersson, Bjurfors Jönköping
0723-142000