Kommande

Björksoppsvägen 7B

Ekeby-Almby, Örebro kommun Se på karta

6 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
174 m²
Biarea
24 m²
Byggår
2021
Kommande

Nu ges ett unikt tillfälle att förvärva ett riktigt drömboende. Detta är ett genomtänkt och välplanerat stenhus, ett vackert hem som tål att visas upp. Ett modernt hus med många stilrena detaljer. Vi har kök och vardagsrum i en gemensam yta på ca 60 m² samt med öppet till nock. Köket är utrustat med en köksö och gott om arbetsyta och förvaring. Här har du god uppsikt över middagsgästerna. Vidare återfinns hela 4 sovrum samt allrum och dubbla badrum. Ett stort föräldrasovrum med egen utgång till trädgården samt egen walk in closet och ingång till eget badrum. I anslutning till entrén har du ett praktiskt kapprum och klädvård. Fastigheten ligger belägen i populära Ekeby Almby på en lugn gata och med gångavstånd till förskola.

I Ekeby-Almby finns Förskolan Heimdal och friskolan Fyren för årskurs F-6. Länstrafikens buss 721 går in till Örebro, det går även utmärkt att cykla in till längs cykelbanan som löper efter Hjälmarvägen (väg 207). Det finns många fina och utmärkta naturområden i Ekeby-Almby, Kärleksstigen längs Hjälmaren som leder ner till naturreservatet Ekeby Dreve. Här finns också naturreservatet Ekeby Ekhage som just är känd för sina vackra ekar och blommor!

Vid småbåtshamnen finns det under sommartid ett café och längs gamla Hjälmarvägen finns en nyöppnad pizzeria. Från Ekeby-Almby är det ca. 6 km in till Ica Maxi Universitetet och ca. 7 km till Almbyplan med Willys, Blomsterlandet, restauranger och Friskis och Svettis.

En bostad som måste ses. OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Örebro

Kontakta mäklaren

Johan Carlsson

Mäklarhuset Örebro
Mäklare Johan Carlsson, Mäklarhuset Örebro
0707586203

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.