Tryffelvägen 2

Ekeby-Almby, Örebro Tjänster för säljaren
Karta & restider

5 195 000 kr
VillaVilla

Med ett perfekt läge mitt i Ekeby-Almbys idylliska och sjönära villakvarter med fridfulla omgivningar ska nu ett smakfullt enplanshus med garage uppföras! På Tryffelvägen 2 kommer ni bo i ett välbyggt och tilltalande hem för familjen med höga krav på boendestandard med närhet till natur i barnvänligt och populärt område. Detta hus erbjuder en optimal planlösning för barnfamiljen med allt samlat på ett plan med en separat del för barnen med tre bra sovrum, ett allrum samt ett helkaklat badrum med dusch. Vid föräldradelen finns ett Master bedroom med en rymlig klädkammare och precis utanför ytterligare ett helkaklat badrum med dusch. Hela huset har välvalda och smakfulla materialval så som fint vitlaserad 3-stavsparkett, fönsterbänkar i marmor och vitmålade väggar. Sociala och öppna ytor mellan köket och vardagsrummet om hela 45 kvadratmeter som skapar en härlig känsla av ljus och rymd. Köket kommer ha stilfull och högkvalitativ köksinredning från Ballingslöv med stenskiva och vitvaror i rostfritt/svart utförande från Siemens samt en praktisk köksö. Här är det bara att flytta in och börja njuta av villalivet!

Till huset hör även ett stort och rymligt garage med elektriska garageportar, grusad uppfart och gångar, sådd gräsmatta samt uteplats/tralldäck på husets baksida. Bergvärme samt mekanisk ventilation med återvinning ger god boendeekonomi.

I Ekeby-Almby bor du med närhet till härlig natur med både Hjälmaren och naturreservat i området. I Närområdet finns förskolor, skola, småbåtshamn samt pizzeria. Bra kommunikationer i form av bussförbindelser in till Örebro. Cykelväg finns hela vägen in till Örebro city för att kunna nyttja ett brett utbud av restauranger, shopping och nöje!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
176,6 m²
Tomtarea
1 545 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
26 285 kr/år
Byggår
2019
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Tryffelvägen 2 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 195 000 kr
Driftkostnad
26 285 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

10 355
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 73 dagar sedan, den 9 november 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips