Ångkvarnsvägen 8

Ekerö Jungfrusund, Ekerö Se på karta

14 700 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
212 m²
Biarea
35 m²
Tomtarea
1 013 m²
Byggår
2017
Driftkostnad
27 036 kr/år

Ett ståtligt landmärke i sjöstaden - Unikt tillfälle till denna ytterst trivsamma drömvilla belägen på sjötomt med egen strand och klippor. Känslan är skärgårdsidyllisk "på första parkett" vid Mälarens glittrande vatten samtidigt som du når tätortens alla bekvämligheter på några minuter. Den gedigna tvåplansvillan om 218 kvm boarea är uppförd 2017 och kännetecknas av egendesignad avslappnande interiör där omsorgsfulla val har utformats i samarbete med Trivselhus. Helt enkelt ett välbyggt topphus att njuta av med fantastiska ytor för social samvaro och högsta kvalité för familjen.

Uppe på den soliga klipphällen vilar ett höst -och vinterbonat orangeri/uterum om ca 20 kvm där du njuter magiska stunder - ett rum att öppna upp och ta in den doftande sjöbrisen som kommer upp på land. Gedigen sidobyggnad om 35 kvm rymmer garage och ett gym/kontor med glasade skjutdörrar att öppna upp mot sjösidan. Längs med husets sjösida löper trädäckad veranda att duka till sommarlunch & middagar eller bara slappa i solen. Den omgivande utemiljön har formats med egen sandstrand, terrasserade trädäck, planteringar och gräsmatta som följer sjösidan och den omgivande naturens struktur. Fastigheten delar båt -och badbrygga i samfällighet om totalt 5 st hushåll.

Här bor du med stor gemenskap i den framväxande skärgårdsstaden som består av enfamiljshus och kommande bostadsrätter som tillsammans med service i form av förskola, restauranger, café och småbutiker formas runt den marina miljön. Perfekt närhet till Ekerö C med god service, kommunikationer och pendelbåt. Cykel och- promenadvägar samt fantastisk natur inom gångavstånd.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Ekerö