Kommande

Tranholmsvägen 4

Ekerö Närlunda, Ekerö kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
260 m²
Tomtarea
5 175 m²
Byggår
2009
Driftkostnad
14 707 kr/år
Kommande

Förstklassig villadröm belägen på fantastisk sjötomt på natursköna Tranholmen - Välkommen till detta härligt sociala livsstilsboende beläget i ett av tätortens mest exklusiva områden. Fastigheten har ett makalöst läge med fri sjöutsikt, piazza med utekök och grill, poolområde med relax, gedigen brygganläggning för flera båtar och en omgivande plan trädgård om hela 5175 kvm. En utmärkt tomt för allehanda aktiviteter i ett ljuvligt solläge där du njuter kvällssol ända fram till solnedgång.

Den arkitektritade villan om ca 260 kvm boarea är designad och uppförd 2009 på uppdrag av nuvarande ägare. Ett mycket välplanerat och harmoniskt hem som kännetecknas av en inbjudande, social och avslappnad interiör. Husets arkitektur bjuder särdeles fin rymd där ljuset flödar in genom höga vackra fönster som sprids i symbios över de båda våningsplanen. Funktionella ytskikt såväl inne som ute passar perfekt när sällskapsytorna öppnas upp och växer med utemiljön under sommarhalvåret. Från husets alla rum njuts vilsam utsikt över trädgården, naturen och sjöglitter från Mälaren.

Luftig övervåning med väl tilltagna sovrum för alla i familjen har fin rymd med hög stigande takhöjd och genomtänkt, platsbyggd förvaring. Övervåningens alla rum har vädringsbalkong med utgång till längsgående balkong. Master bedroom har eget tillhörande badrum samt sovrumsavdelningen med ytterligare tre sovrum vilket ger högsta bekvämlighet för familjen.

Sköna naturmaterial i sten ramar in byggnaden, utemiljöerna, varmgaraget med carport samt den rymliga platsen för parkering. Automatisk bevattning i trädgården.

Att bo på Tranholmen i Närlunda ger dig det bästa av naturupplevelser året om, direktkontakten med sjölivet i Mälaren med närhet till flera sjökrogar samtidigt som du har närheten till allt det centrala utbudet i Ekerö tätort. Från Tranholmen har du bekväm närhet till allt från förskola och skola till socialt umgänge, allmänt bad med sandstrand och friluftsliv längs skyddad natur. All service, restauranger, bageri och café i närbelägna Ekerö Centrum förgyller vardagen. Snabba kommunikationer till och från tätortens närmaste villaidyll Närlunda.

Ta gärna del av "Säljaren berättar"

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Ekerö

Kontakta mäklaren

Katarina Lind

Fastighetsbyrån Ekerö
Mäklare Katarina Lind, Fastighetsbyrån Ekerö
072-718 33 89

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.