Älvvägen 2

Ekerö Sommarstad, Ekerö Se på karta

7 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
215 m²
Tomtarea
1 265 m²
Byggår
1997
Driftkostnad
48 611 kr/år
Antal besök
12 866
Dagar på Hemnet
20

Unik enplansvilla på 215 kvm boarea för livsstilsfamiljen som söker ett boende där hög kvalitet och naturskön boendemiljö kombineras. På Älvvägen 2 finns detta välbyggda hus som ursprungligen byggdes av nuvarande ägare 1997 och sedan dess har vårdats varsamt och byggts till med fin känsla och precision. Ursprungshuset är rest i timmer där varje stock är noggrant utvald och numrerad för bästa bärförmåga och isolering. Det är genomgående karaktärsfullt med mycket charm som ger möjlighet till ett boende utöver det vanliga. Det finns mycket själ och liknar inget annat! Dessutom finns en ordentlig carport för två bilar samt intilliggande varmförråd och en isolerad friggebod.

Det är genomgående välplanerat och har totalt fem entrédörrar där husets fokus är vänt mot baksidan som ligger i söder. Där finns altan på totalt ca 120 kvm (!) och läget är helt skyddat vilket gör att man med fördel kan njuta ostört av solen under hela dagen. Omgivningen består av mycket grönska där gångavstånd finns till badplats vid Mälaren, Nibblas pittoreska koloniområde, vackra vandringsleder mm. Möjlighet finns också att hyra båtplats via Sommarstadens samfällighet vid brygga på några minuters gångavstånd. Bo lugnt, tryggt och i tyst omgivning fritt från stadens buller.
En lugn och barnvänlig Mälaridyll som ger möjlighet till en mycket god livskvalitet och flera grundskolor i närområdet.

Ekerö som ö är ett paradis för barnfamiljen med kort och smidigt pendlingsavstånd till Stockholms innerstad. Vill man inte ta bilen den 17 kilometer långa sträckan så finns fina cykelleder och kommunala färdmedel med både buss/tunnelbana och pendlarbåt från Tappströmskanalen till Stadsgårdskajen. Ön är också på väg att inom kort få bättre förbindelser med ett extra körfält samt på sikt förbifarten som kommer göra accessen väldigt smidig både norr- och söderut. På ön finns vacker natur överallt, många historiska fornlämning, flera golfbanor och andra aktiviteter för den idrottsintresserade genom öns starka föreningsliv. Ej heller att förglömma är Ekebyhovsbacken som vintertid kan vara intressant för skidälskaren.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer info och intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Bromma

Kontakta mäklaren

Niklas Bergsten

MOHV Bromma
Mäklare Niklas Bergsten, MOHV Bromma
0768-190011

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 31
    jan
    Sön 31 jan kl. 11:00–12:00
    Varmt välkommen - Annan privat visning kan bokas med mäklaren!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.