Kämpabacken 20

Ekerö Sommarstad, Ekerö kommun Se på karta

7 600 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
226 m²
Tomtarea
1 270 m²
Byggår
1946-1981
Driftkostnad
81 694 kr/år

Fantastiskt läge nära Mälaren med sandstrand och möjlighet till båtplats. Från fastigheten njuts fri sjöutsikt - Ett tillfälle för den händige att renovera och förädla denna rymliga villa byggd 1946, om och tillbyggd 1981, med totalyta om ca 226 kvm. Huset rymmer generösa ytor med kök, matsal och vardagsrum i anslutning till stor härlig takterrass med sol från morgon till sen kväll och med trappa till trädgården. Entréplan med två sovrum, möjlighet finns att skapa fler sovrum, allrum och en bardel med pub och anslutande inglasat orangeri/rum. Stort garage, yta för verkstad samt tvättstuga. Byggnaden har behov av ytskiktsrenovering.

Från huset njuts rofylld utsikt på höjden där du ser Mälarens sjöglitter, närområdets trädgårdar och vackra Ekerö kyrka i fonden. I den södervända soliga finns fruktträd av flera sorter. Här finns olika sorters äpplen, päron och bigarråer samt en mängd syrener. På bara några steg nedför backen nås möjlighet till båtplats i båtklubben (Kö kan förekomma) och familjevänlig badstrand.

Att bo i denna lantliga och sjönära miljö i natursköna Ekerö Sommarstad ger ett alldeles särskilt lugn och erbjuder ljuvliga naturupplevelser över årstiderna. Närheten till fin familjevänlig badplats samt båtbryggor förgyller vardagen. I närområdet erbjuds ett rikt friluftsliv i form av populära promenadstråk i naturen, golf, cykling, hästgård med möjlighet att stalla upp egen häst samt kort avstånd till all service i Ekerö tätort. Endast 3 km till omtyckta Sanduddens skola och förskola.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Ekerö

Kontakta mäklaren

Katarina Lind

Fastighetsbyrån Ekerö
Mäklare Katarina Lind, Fastighetsbyrån Ekerö
072-718 33 89

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas